Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 22:59   #2589
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
Me bad ..... you are gut
boze mam gleboko w d..... co wy tu mowcie xD zal wam dupe sciska ze mam cos lepszego od was i to za free ? XD (sorry spiegol ale oni niewiedza jak do tego doszlo )

@kurier podaj mi swoj nick i zrobie wszystko zebys na bitwie nie uciekl sobie :> jak pewnie zawsze to robisz zreszta jak cala twoja gildia

A wasz vent pewnie wyglada tak: HWL HWL RUN RUN RUN MI DED

macie jednego fraga na open battle zdobytego na kims komu klawirka padla jak dobrze pamietam jakis 85 pallek gz

moze skonczcie rozmowe ? XD i lognijcie sie w tibie potem na msn i zacznijmy zabawe na polu walki

jestesmy gotowi codziennie okolo 18 wiec czekam na date :>
postujac widac jak masz to gleboko malutki
Bawi mnei fakt ze widze cie na tym forum od... od... 1 wygranego open battle.. lol..
Do tego mowi to ktos kto doszedl na nie swoim charze do hwl gry panowali na serwerze bezsprzecznie...(ass... kisser plax?)
Skoro nie znasz nicka to z ciebie wiekszy ignorant niz ci sie wydaje..(poznaj wroga zanim zaczniesz z nim rozmaiac chociazby..)
Poza tym podpowiem ci- mieliscie mnie i i tak zwialem... P

A co do tego kiedy wy czekacie.. my wybierzemy date i godzine nastepnego, nie wy...
Tego trzeba sie nauczyc, czyli dyktowania warunkow.. do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)...

@Aylitha~ (nie wiem czy pisac macius czy inaczej teraz...:/ )
Ogolnie cos tam wiem o twoich motywach wciaz nie pochwalam sposobu w jaki dolaczyles ale... to byl twoj wybor "zemsta na kondzie" mi nic do tego nie oceniam.. ale jak widzisz takie male szumowiny jak obecny owner cat~ niestety nie potrafi jeszcze dostrzegac wielu rzeczy...- moze jak dorosnie to zacznie;]

Pozdro dla all (i Romcia ;>)

Edit co powiecie o 10 rano w czwartek?
Piekna godzina od nas beda wszyscy

Ostatnio edytowany przez Kurier - 14-11-2006 o 23:01.
Kurier jest offline