Według mnie, to ten koleś swoim super mastah 14 levelem spotkał cavebotera na jego super zajebistym huncie na dwarfach, który ciągle wybijał mu potwory, i pomyslal sobie ze zrobi temat na tibia.pl, forum na fora.pl po czym zrobi super wielka afere o ktorej powiedza w TVN...
Btw. Ochłońcie troche... Boty nie są złe! Jestem PEWNY, że 90% tego forum używa/używała TBI albo innych Tibia-Auto czy NG. To normalne u człowieka, iż szuka sposobów ułatwienia gry, od np. mało komu szkodliwego światła do już bardziej denerwujących cavebotów (znaczy wiecie, nie mówie, że mnie to nie wkurza, ale jakoś nie odczuwam do tego wielkiej nienawiści itp itd).
p.s
Cytuj:
@up
Szczerze? To Ty gówno zrobisz w życiu! Bo ja już zrobiłem dużo ,a ty narazie nic...
|
Wowowow nieee no teraz to szacun ziom! Jeśli można spytać, co zrobiłeś takiego w swoim życiu? Jak to już Avager wspomniał... spotkałeś bubla? A może podniecasz się, że wymyśliłeś taką akcję (wrecz skazaną na sukces!) i teraz z niecierpliwością patrzysz na stronę główną swojego "forum" z nadzieją na jakąś cyferkę po prawej stronie? Prosze...