Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 23:17   #104
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel Pokaż post
@ Ghost, Kald
Macie prawo uważać sobie co chcecie. Ale do cholery nie pozwolę wam jeździć sobie jak chcecie. Czym innym jest opozycjonizm, a czym innym środkowy palec który pokazujecie wszystkim którzy lubią inne zespoły niż ty.
Chałwa na-gila - możesz mnie zbanować za poglądy i najeżdżanie na inne kapele. Jeśli to ma ciebie i tobie podobnych uszczęśliwić, to możesz pisać, że Elvis/Sun Ra/RAtM/Degrade/Nile/Dismember/EoS/Helmet/Mitch & Mitch/Hunter/co tam znajdziesz jest beznadziejny i słuchając go jestem gównem, prawdę mówiąc obejdzie mnie to wręcz niesamowicie.
Bawią mnie po prostu reakcje zacietrzewionych dzieci, które będą bronić swoich kapel na ubitej ziemi. Jedyną kapelą, której bym bronił, jest Motorhead - tylko dlatego, że są absolutnymi królami muzyki wszelakiej i obrażanie ich świadczy o miałkości intelektualnej.

Cytuj:
Osobiście uważam hip hop za coś nieprawdopodobnie dennego i wtórego. Stwierdzenie że w kraju i na świecie jest źle nie wymaga IQ wyższego niż 90 i każdy kretyn który rozumie czym jest rym może taką "piosenkę" sklecić. Stwierdzenia "CHWDP" też mnie nie przekonują.
O, i obraziłeś gatunek, pokazałeś mu środkowy palec - jesteś hipokrytą!111