Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2006, 23:44   #2593
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
albo mi sie zdaje albo nie umiesz czytac 10 a okolo 18 to kilka godzin roznicy
a co do bitew hummm wygralismy wszystkie jakie byly (ank, edron, thais,ab)
a co do nazywania mnie asslickerem nie misiek nie bylem i nie bede dostalem inva bez gadania bo potrzebowali h-lvl blokerow i po tym calym czasie w gildi jak juz mowilem nikt by nikogo z nas nie zostawil jestesmy wielka rodzina (czekam az ktos powie ze porownuje tibie do rl life) aaa i ktos mowil ze mowie ze mam to w d... a i tak robie posty odp: NUDZI MI SIE xD
a co do postaci nie martwcie sie gram w tibie od 3 lat z przerwami i mam wieksze
doswiadczenie niz 80% z was

"do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)..." szkoda ze nie wiesz jak nasza gildia dziala i nigdy sie nie dowiesz a co do warunkow ktore dawalo hwl niebylo takich to zawsze konda powiedzial ank i tam byla bitwa ale skonczylo sie dobre XD

pa dziubaski xD

Pozwole sobie jeszcze tylko skomentowac ten 1 fakt, mianowicie wiem ze miedzy 10 a 18 jest kilka godzin roznicy... ale co to oznacza ze zarzuciles 18 i bedziemy? lol
Nam bardziej pasuje 6 rano i chcemy o 6 i koniec!! Badzcie tam albo walkower lol ;D
Sam sie naucz czytac.. a 3 lata tibii.. no nic ladnie grats!! ale twoje rl sie pewnie ledwie trzyma bo ja 6 miecha mam za soba(z roku od stworznia postaci 6 miecha nie gralem)i moge powiedziec ze tibia strasznie utrudnia inne rzeczy.. no ale sharowales w dwoch wiec moze ja jako jedyny na mojej postaci mam inne wrazenia;>

Mam jedna rade zacznijcie grac a nie.. bo w godzinach kiedy my jestesmy wieksza grupa to w pz tez kampicie i to jest obustronne... wrecz nudne:/

Wiesci z galany- ogolnie nudy low lvle klepane przez 2nd chary, mid lvle klepane przez soft~, high lvli nie ma bo albo hunted albo retired albo w wojnie...

Ostatnio edytowany przez Kurier - 14-11-2006 o 23:49.
Kurier jest offline