Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gromnjir
A wiec wychodzi na to, ze teraz Behemoth jest be, bo juz nie jest taki undegroundowy i slucha go sporo ludu?
|
Właśnie nie! Behemoth nadal jest świetny, a jak wyżej napisałem zrobiłem głupi błąd pisząc, że jest dużo lepszego death metalu od nich w Polsce. Chodzi o to o co kiedyś zwrócił uwagę ]v[ichal - tendencja wymieniania Beha zaraz przy jakichś metalcorach. Robią tak, bo teraz jest modnie?
A żeby nie było - Nergal i spółka przecież narazili się prawdziwkom wtedy kiedy wyszli z lasu, zmyli groźne mejkapy i zaczęli jeździć na trasy do USA i do Izraela.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kald
Więc, koteczku Ty mój narwany, słuchający chujni z patatajnią [(c)Senaroth, opinia nt IM], odklej ślepia od komputera, przestań słuchać o łoriorsach, najtach i princessach i idź posłuchaj trochę prawdziwej muzyki, bo na razie jedyne co Ci dobrze wychodzi, to hipokryzja w krystalicznie czystej postaci ;]
|
PWNED!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
jaka jest prawda? prawda jest taka, ze osoby krytykujace metal, zwykle slyszaly zaledwie kilka kapel, do tego takich ktore przez "tru" metali nie sa zbyt lubiane - np. korn, linkin park itp.
|
Nie trzeba być mrocznym prawdziwkiem z północy, żeby zauważyć, że te zespoły to
chujnia z patatajnią - no, chyba, że to określenie zarezerwowane jest tylko dla IM. ;d