up&topic:
JA palic nigdy nie palilem i nie bede...
Kiedys ojciec mi w wieku 6 lat dal do sprobowania, po zaciagnieciu sie podziekowalem juz na calej lini ...
Czemu to mowie ? Proste....
Mozna tu przytoczyc jedno przyslowie (i pare innych tez, ale damy to):
"Kto na goracym sie spazyl, na zimne dmucha"
Czyli jesli chcesz walczyc z Cavebotami, wez pierw shackuj glowne strony Botow, zbinduj (Bindowanie - Laczenie dwoch plikow w jeden, ze przy uruchamianiu tego podwojnego pliku, wlaczaja sie dwa programy, pewnie o tym nie wiedziales...wiec Ci to piszE) Keylog'a z Botem... i po sprawie, ten kto sciagnie Bota po zbidnowaniu, bedzie mial keyloggerka, wtedy go mozesz shackowac i takie tam bla bla bla
Jeden moral... Taka osoba juz nie siegnie po Bota.
Proste.
Szczerze ?
Mnie wielkie G obchodzi czy ktos mi shakuje postac, ktos ja spekuja 10 razy pod rzad...
I tak siedze na niej tylko raz w tygodniu, na noc chodzi po jaskiniach i gnebi trolle, roty czy co tam jeszcze, z maczuga i full def.....proste.
Nawet nie wiesz jak fajnie exp leci... przecietnie wciagu takiego jednego zostawiania na bocie wskakuja 3 lvle (dziwne...nie ? A prawdziwe... Ich tam jest od cholery, malo osob w nocy...full spawn dla mnie, no ale to tez z powodu ze bota uzywam od weekendu - znaczy sie tej postaci).
I jak tu sie nie kusic botami ?
|