Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier
Pozwole sobie jeszcze tylko skomentowac ten 1 fakt, mianowicie wiem ze miedzy 10 a 18 jest kilka godzin roznicy... ale co to oznacza ze zarzuciles 18 i bedziemy? lol
Nam bardziej pasuje 6 rano i chcemy o 6 i koniec!! Badzcie tam albo walkower lol ;D
Sam sie naucz czytac.. a 3 lata tibii.. no nic ladnie grats!! ale twoje rl sie pewnie ledwie trzyma bo ja 6 miecha mam za soba(z roku od stworznia postaci 6 miecha nie gralem)i moge powiedziec ze tibia strasznie utrudnia inne rzeczy.. no ale sharowales w dwoch wiec moze ja jako jedyny na mojej postaci mam inne wrazenia;>
Mam jedna rade zacznijcie grac a nie.. bo w godzinach kiedy my jestesmy wieksza grupa to w pz tez kampicie i to jest obustronne... wrecz nudne:/
Wiesci z galany- ogolnie nudy low lvle klepane przez 2nd chary, mid lvle klepane przez soft~, high lvli nie ma bo albo hunted albo retired albo w wojnie...
|
I tym pokazujesz jakim jestes prymmitywem . Nie Tobie jest oceniac kto ma jakie rl life i inne srawy. Nie znasz jego ani jego czynów ,ani znajomych itp itd. Piszac takie rzeczy uswiadamiasz innym ze to Ty masz jakieś problemy. Ni wiem naprawde lizaka nie dostałeś czy co? Zanim zaczniesz kogoś oceniac przemysl to 10 razy.
P.s.
Ehhhhh człowieku my gramy w normalnych godzinach a dzisiaj jakoś w nocy o 2 Ciebie widziałęm online oczekujesz od nas żebyśmy nie spali i grali po nocach? Smieszysz mnie...