Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2006, 15:25   #886
Miniutek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 265
Skille: 105/88
Poziom mag.: 28
Domyślny

A ja Wam powiem cos z innej beczkei. Mam 44 ops sorry juz tylko 42 druida na Honerze... Mam juz do kurwy nedzy dosc tego servera. Ile razy zbije ten 44 lvl padam na nim przez nasz zajebisty server. Bana dostane na forum za klony? Jakos mnie to jebie. Panowie z CHipsoftu- bez jaj prosze. Trzepiecie mnostwo kasy na Paccach a nie ptoraficie utrzymac tego jebanego servera. Ja sie kruwa pytam dlaczego? Dlaczego zarywam nicki by zbic lvl i trace go jak dzis przez kicka od serverA? Z moich 10 (!) dedow w tym miesiacu dokladnie 9 to nasz zajebisty server. Raz zawinil bloker na GSach. GDzie tu sprawiedliwosc? A do tego jeszcze ten pech- moglo mnie kicknac w kazdej chwile, ale nie, mniewyjebalo akurat kiedy na horyzoncie pojawily sie pierwszy raz od wlogowania 2 mino guardy. I przez te minute w ktora nie moglem sie polaczyc utluky mnie. Takie cieniasy... Ale co poradzisz, na naszje zajebistej Honerce mozna pasc nawet na rotwormie.
Po ostatnim dedzie- na ORcu Riderze !!!- postanowilem ze nie gram. Ale wizalem sie w garsc i dobilem finansowo o levelem, ale po dzisiejszym wiem juz na pewn- dziekuje bardzo za ulatwienia w grze naszemu kochane Chipsftowi. JEsescie jak TePsa- zbijac kase kazdy umie, aleciekawe kto mi teraz odda ponad milion (!!!) punktow ktore przez wasze problemy, nie moja slaba gre, stracilem.
Miniutek jest offline   Odpowiedz z Cytatem