Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2006, 18:35   #20
VeLvet
Użytkownik Forum

VeLvet's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Pandoria
Poziom: 11
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 4
VeLvet ma numer GG 758304 Send a message via Skype™ to VeLvet
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Pokaż post
Nie, przeprasza, nie tedy droga. Jak to mam na nich nie patrzec? Idac przez miasto/szkole srednia z zamknietymi oczami? Sory, to nie ja mam sie dostosowac w tym przypadku, tylko parka. Skonczmy z tym dziecinnym testem "to nie pacz!oneone!!!". Chca spedzic mile chwile - niech ida do domu. Mamusia im nie pozwala? No to widocznie jak sluchaja sie w tej sprawie mamusi do pewnych rzeczy nie dorosli. Byc moze ty zamykasz oczy, kiedy ktos wpada na TWOJ PRYWATNY TEREN. Ja jednak walcze o swoje. I tak samo jak ktos jest zbyt wulgarny w moim towarzystwie kulturalnie go upominam (jak nie zareaguje skonczy to sie neiprzyjemnie) tak takim parka "dobrze" radze odejsc (jak sie nie posluchaja tez konczy sie nieprzyjemnie).
Rozumie po twoim poście że w twoim mieście to poprostu codzienność i każdy miza się ze swoim partnerem publicznie!
Nie bronie tej parki ale wydaje mi się że z deka dramatyzujesz.Przepraszam to nie jest żaden test ani quiz (text ten nie ma na celu wyśmiać ciebie i twojej ortografii,teraz zapewne możesz powiedzieć że brak mi argumentów i ci to wytykam).
Ciekawie to wygląda na pewno podchodzisz do mizających się i dowalasz im textrzepraszam proszę tego przy mnie nie robić, ciekawa musi być reakcja obiektu do którego kierujesz ten text... na pewno wracasz pobity do domu

Ale chyba ten temat to o szkole był...
EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vekegi Pokaż post
Nikogo nie zmusisz by pisał znaki dialektyczne.
Po kilku takich upokarzających postach danego osobnika może się opamięta...jak chcesz to się możemy założyć

Ostatnio edytowany przez VeLvet - 15-11-2006 o 18:40. Powód: park...
VeLvet jest offline