Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2006, 19:32   #2619
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny dziekuje dziekuje

Nobla sobie przyznam. Moge napisac kto sharuje w Consesus. Tylko wait ...
Takie sprostowanie. To, ze inne osoby maja dostep do konta drugiej osoby to jest swego rodzaju acc sharing, ale nie zawsze gra na zmiane jak to bylo w moim przypadku ^^

Zaczne od chara ktory jest najbardziej zsharowany
Sir zemus- 6 osob ma passy, w tym 3 graja.
Sira shier- lubie ich ale to prawda co robia
W conseus jest duzo preliator a ich nie znam to wymienie tych z All saints

Lovize- jeden z moj lepszych kumpli. ale juz raz dostal za acc sharing wiec nie to jest wielka tajemnica.
Anurchy- juz o tym rozmawiano
Veccia- invited sharer
Lord anarchist- trudno go nie wymienic.. na pewno nei jedna osoba ma passy
Starszy- pkowalem z jego noob charem moim noob charem ale chyba nie tylko on ma passy do swojego chara
Kiggan- nie tylko on ma passy. Nie chce sie wypowiadac na ten temat bo lubie akurat kiggana i lovize
Oen- tego nie jestem pewien
Grudging- oj nie wiem czy normalny czlowiek wytrzyma tyle na hydrach sam ;]
Potempik silny i dray- Rl kumple i jak mniemam maja passy do swoich charow

Reszty od nich tak za dobrze nie znam zeby oceniac ;]

Tharrin
Nie byl bym dumny z tego ze wymienilem od was tylko zemusa, ale uwierz mi nie znam za dobrze preliator tylko jedenego ex-memebera Cue cumbera ktory na bank gral sam i bardzo go lubie, chociaz za bardzo BAL sie o chara

Taki btw do wszystkich
Odwalcie sie od tego, kto ile ma lat, bo to nie zmienia wiele. No 12 latek na pewno napisze "glupoty" wieksze od 18 latka, ale nie zawsze. TO jest sprawa indywiudalna.
Jeszcze zeby uniknac pisania ze opuscilem war itp itd i w ogole.
Wywalono mnie z gildi za eful PA .... -.- Nie mozna na chwile se rozrywki zapewnic. Za bardzo przezywacie te gre... ja np. nie mam ochoty siedziec 100h na dragach zeby zarobic iles tam. WOle pojsc zabic 60 mage i wylootowac jakas czesc eq;] Kardear wyznaje ta sama zasade. Moj sposob zarabiania pieniedzy...

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 15-11-2006 o 19:35.
Poznanski Rycerz jest offline