Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeLvet
Mi też ciebie żal...Piszesz bez ogonków trudno, trzeba się było uczyć...
Odkryłeś mnie nieee!!!!!!111111oneoneoneonejedenjeden znasz już prawdę nie umie pisać i dowalam się do innych!!
OWn3d!!!
|
Trzy sprawy do Ciebie, wielce-poprawny-ortograficzne-panie-z-klasą-używający-FF2.0.
Nie używaj nicka mego nadaremno, albowiem oWn3d nie zostawi bez kary tego, który nicka jego nadaremno używa.
Najpierw spójrz na swoje błędy, a później się czepiaj innych, którzy błędów nie popełnili. Wierzgasz niczym LPR po zmasakrowaniu przez Gamoni i Krasnoludków w wyborach samorządowych. Jesteś na przegranej pozycji, dotarło?
NETYKIETA - przeczytaj, zrozumiesz.
@topic
Mam podobne zdanie do Matka, chociaż wydaje mi się, że jestem troszke bardziej tolerancyjny. Zwracam uwagę na różnicę pomiędzy tolerancją a akceptacją. Nie przeszkadza mi gdy para się całuje (całuje a nie liże i "ona" zakłada "jemu" nogi na szyje). Podsumowując, subtelny pocałunek - nie mam nic przeciwko, lizanie by pokazać, że się ma dziewczyne - jestem zdecydowanie za tym by parka najpierw dorosła (albo popełnili samobójstwo, selekcja naturalna sama nie daje już rady, a ciemna masa rośnie w siłę).
Wspaniale widać na tym przykładzie degenerację mlodzieży oraz ich mentalność, zero intymności, zero pomyślunku, zero odpowiedzialności... "(...) i nie będzie niczego." jak to Krzysztof Kononowicz powiedział... miał racje, pomylił się tylko w czasie...
Idąc dalej tym tropem, to program Romka "Zero Tolerancji" też jest żałosny. Nie ma to jak tworzyć nowe zakłady poprawcze, które nie pomagają, tylko pogarszają jeszcze sprawe.
@ripper
Nie tylko Ty. Bądź pozdrowiony ziamie.