Ja mam swojego rune-makera a dzieki pomocy przyjaciół ćwiecze na nim skille swoim knightem

jak nie ma przyjaciół to też ćwicze na nim skille

bez mc

zapytacie jak ?

proste

dla pacc bedzie łatwo a jak macie facca to trochę trzeba się namęczyć. Żeby sztuczka wyszła dla facc server musi być wolny tzn: można się zalogować na postać za pierwszym razem. sposób:
A)
Po pierwsze wychodzimy r-makerem poza miast najlepiej w okolice jakiegoś respawnu pająków lub niedźwiedzi. Wylogowujemy się i logujemy się na postać którą chcemy ćwiczyć skille. Tą postacią podchodzimy w miejsce w którym wylogowaliśmy naszego r-makera. Lurujemy jakiegoś spidera i raz go walimy.
SZYBKO wyłączamy tibie przyciskiem exiti równie szybko ją znów włączamy i logujemy się na r-makera. Jeśli byliście odpowiednio szybcy wasza druga postać będzie stała obok was. Zapraszacie ją do party i powtarzacie czynność z wyjściem i logujecie się na postać która na trenować

dołączacie sie do party które sami załozyliście r-makerem i spokojnie zaczynacie bić r-makera (pamietajcie musicie mieć słaby eq żeby go nie zabić

) teraz znów wyłączacie tibia znów włączacie i logujecie się na r- makera ;P możecie zacząc bić drugiego chara a on się i tak nie wyloguje

to wszystko ;P teraz stajecie w bezpieczne miejsce i robicie sobie runy

. Pacce mogą zawsze się zalogować więc moja łatwiej

jeśli ktos z waszych kolegów jest akurat online sprawa jest o wiele łatwiejsza
- po prostu zaprasza twojego r-makera do party i zaczynacie się bić tak żeby się nie zabić

teraz exit i na drugą postać, kolega daje drugiej party i tą drugą zaczynasz bić swojego r-makera dając jednoczesnie follow. Znów exit i logujecie sie na r-makera ;P zaczynacie bić drugą postać a wasz kolega może juz sobie iść
PS:Trochę się napociłem

mam nadzieje że post nie zniknie w tajemniczych okolicznościach a może i nawet komuś pomoże

pisałem go właśnie trenując w taki sposób

i robiąc bp uhow (zrobiłem 5

)