Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Catrishia
chcial bym odzyskac swoja postac owszem, ale nie ma takiej mozliwosci bo podczas update (kiedy nie gralem) ktos zmienil sobie dane na siebie i nowego r keya, wiec nic nie moge zrobic. Zreszta nawet jak bym odzyskal postac to i tak ta wojna nie dlamnie, wiec niech graja. Powiem tylko, ze teraz gra odpowiednia osoba, ktora zna sie na rzeczy.
|
nie nazwalbym waszego stylu gry podobnym, tzn nowej catrishii i twojego, mimo ze wczesniej zdaje sie i tak razem sharowaliscie...
arkus@
no to teraz widzisz jak ja sie czulem probujac zorganizowac cos w tej wojnie, polacy sa chetni, owszem do pkowania na noobach gdzie nei ma nic do starcenia, a mainow nie rusza, ty widisz msz problem nawet z zebraniem ekipy noobow, to wyobraz sobie jak sie tzreba nameczyc zeby oni cos sensownego mainami zrobili

no i dlatego sobie to po prostu juz dawno odpuscilem.
raverton i cataclism a propo sharowania@
chyba panowie obaj nie rozumiecie slowa "udowodnic", to oc wy tutaj piszecie to ploty i pogloski a jak czytam czesc z nich to to totalna bzdura.
jak potrafisz cokolwiek UDOWODNIC to zapraszam maila do cipkow wyslij, i niech ich banuja

ale od razu ci powiem nie trac czasu za pogloski nikt ban nie dostanie. chociarz ostanio po banie toxo i reszty mi wmawialo hwl ze zbanowali ich na podstawie tego ze ja i parei nnych osob powiedzieli ze sharuja i ze moga sie odbanowac w kazdej chwilii ale nie chca ;D jak mnie bawi takie gadanie to mowie wam
raverton@
taki z ciebie "fighter" to idz do AS oni cie na pewno wezma i pokarz co potrafisz - poza gadaniem

i bede sobie moralizowal ile bede chcial, ja przynajmniej mam jakies zasady ktorych sie trzymam, a twoja jedyna zasada jest "wlasna dupa ponad wszystko" xD