Temat: Zwis kompa ;(
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2004, 08:44   #18
Pirulo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Kraków

Pirulo ma numer GG 3484306
Dumny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateusz_90
Nie pisz paru postów pod rząd. do cytopwania służy [ quote ] tekst [ / quote ] bez spacji. Z tego co powiedziałeś o polskim nicku.. Hmm. Jeżeli masz końcówkę pl to jest o niezgode z regulaminem Tibii, a jeżeli masz polski nick (etc. Maciek morderca) to skąd taki br ma wiedzieć że Polak jesteś. Polace najczęściej uczą się: Angielskiego, Niemieckiego, Rosyjskiego. Brazylijdzcy ucza sie pewnie angielskiego i języków południowo/północno amerykańskich, które mogą im się przydać.
Przepraszam za pisanie wielu postow cytujac kolejne osoby- tak mi wygodniej. Nie robie tego zeby nabijac sobie ilosc postow (nie zalezy mi na ich ilosci). Co do niku: nie ma w sobie PL, jest po prostu w miare polska "Maniak Alkoholoo". Owszem, moze nie kazdy br musi wiedziec- ale przeciez to sie jakos samo nasowa. Ja jakos jak widze Xavier cos tam cos tam to sie go nie pytam czy pl jest (w zasadzie to sie nigdy nie pytam). Co do jezykow- nie moja wina ze br sie ucza troche innych niz my. Ja tylko moge zalowac ze jak dotąd przez cala moja edukacje uczylem sie w zasadzie tylko niemieckiego (w LO mialem same fatalne anglistki ktore zamiast nas uczyc pozwalaly sobie z siebie robic jaja). Co nie oznacza ze zaluje ze sie nie uczylem hiszpanskiego . Cala ta dyskusja jest w sumie bezsensowana. Po prostu wole handlowac, gadac, lazic z polakami- lepiej i bardziej komfortowo sie z nimi czuje... i nie jest to zwiazane z jakas segregacją rasową, czy z innych niskich pobudek.

A co do tematu wlasciwego... Na tamtym kompie nic sie nie dalo zrobic... zrobilem wszystko co sie dalo i dalej to samo. Co gorsza komputer zaczal sie zawieszac nie tylko przy tibi- teraz zawiesa sie przy wszystkim. Jestem prawie pewien ze to jakis zaawansowany wirus, albo przegrzanie procesora- dziwne to bo komp ma 3 miesiace No ale juz zostal zaniesiony do serwisu. A do domu wrocil moj stary komp- w prawdzie w zasadzie to procz przyspawania kondensatorow na plyte, nie zrobili z nim nic, ale reszte sobie sam wczoraj naprawilem i dzis moge sie juz rozkoszowac komfortową grą Dzieki wszystkim za probe pomocy!
Pirulo jest offline   Odpowiedz z Cytatem