Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
@do tych co mowia ze sprzedalem
Zobaczcie jak sie skonczyla aukcja btw na 96 tez go wystawialem so stfu ;]
@tharrin
Wiekszosc wojny bylem na wakacjach. A nuskei jak padl to pobieglem pomoc potempikowi Jako 1. Jak sir imp wbil pz to ja jakos jedyny go bilem,, a vidente stal obok i patrzyl mowia " im waiting for backup... a ze jestem wolniejszy od impa to mi uciekl i pz mu sie skonczyl.
Co do ratowania wlasnego tylka= to mow to swojej gildi
Jak zabili mnie i skopa to Demiphant i Jeffrey uciekali jak dzikie zajace -.-
Dolaczyl bym do tej wojny, ale jak sie poprawi organizacja -.- Jak byl demiphant to bylo 2 razy lepiej zorganizowane all
Tharrin nie mam takich uprawnien zebym mogl udowodnic ze oni sharuja. Znam ich na tyle dobrze, ze wiem, przynajmniej niektorych. Powiedz mi z kim sie pomylilem? z Sir zemusem? hahahaha ^^
Mozesz zapytac jakichs moich guildmateow czy kiedykolwiek odmowilem im pomocy?
Tak wiekszosc wojny-ktora toczyla sie podczas wakacji- przegapilem bo bylem na wakacjach tharrin naprawde to jest nieludzkie.
|
wiec wroc z super demim do AS i "rzadzcie" swiatem, on tez dostal kicka za PA i PK wiec na pewno sie dogadacie, ja akuat pamietam demiego jako tego ktoey nigdy niczego nie sluchal, "wiedzial" swoje, a potem padal glupio bez pz locka w srodku miasta i narzekal jak to on padl ;/
no ale kazdy ma swoj punkt widzenia, poza tym czemu nei dojdziesz? nie raz tu mowiels ze chcesz walczyc i ze potrafisz lepiej od nas, ja ci daje wspaniala okazje zeby to udowodnic, wiec teraz albo poprzyj swoje slowa czynami albo badz tak mily i przestan sie przechwalac, ok?

poza tym z takim mistrzem jak ty to organizacja na pewno sie od razu poprawie, w komcu dominium bylo najlepsze, a akurat 85% to lduzie z dominium, czyli sami najlepsi