Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2006, 18:32   #153
Kulikos
Użytkownik Forum

Kulikos's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk

Stan: Niegrający
Świat: TVP 1
Domyślny

Techno - Nie chcę się z nikim kłucić, ale wg mnie muzyka "robiona na paincie". Muzyką tego nazwa nie mogę ;x ( bez urazy dla wszystkich urażonych )
Hip-Hop - Zasada "Zamień wszystkie znaki interpunkcyjne na kurwy" i inne wulgaryzmy świetnie się tu trzyma. To jest modne \m/
Wszystkie Plastikowe Gwiazdeczki - To już jest przegięcie. "Pozwól żyć, nanana" Wzór dla nowego pokolenia dziewczyn - moja 8 letnia siostra powiedziała że chcę być jak Gosia, Kasia czy inna dupa, to aż mi się smutno zrobiło. Staram się ją nawracać od tamtej pory ^_^
Rock - Jako tako, choć zaczyna być mocno komercyjny, i ( nie każde ) idą za modą... Po wiekszą kase ;/
Metal - Aktualnie go nie ma. Byli, ale nie mają komu przekazać pałeczki. A ci którzy byli, byli świetni.

Podsumowanie - Muzyka w Polsce kiedyś była dobra, teraz nadzieja tylko w kilku zespołach, które jednak nie zostaną pokazane w telewizji bo nie są na topie. Reszta to debile/silikonowe idiotki. Help plax
( U mnie w szkole z 4 osoby słuchają innej muzyki niż techno. Reszta boi się odrzucenia, bycia niechcianym. Przez to sięgają po fajki, browary i co tam jeszcze, żeby być kul. A potem w autobusie słyszy się " ZAJEBAŁEM JEJ KURWA KRZESŁEM, JOŁ "
Żal.pl pomocy
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath
Oddech krasnoluda r0x

-Hi
-Notka
-No?
-So Stfu&Bye Nob!1
Kulikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem