Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adii Getes
ale ten koles jest w*****ający, po co umieszcza filmy na tym swoim smierdzącym forum?? Kto ci zaufa?? Przecież to norma, koleś chce sobie zdobyć zaufanie, potem wpakować keylogera czy inny badziew. DAJ SOBIE RAZ NA ZAWSZE SPOKÓJ Z TĄ STRONĄ. A jeżeli już to dawaj tam filmiki które sam nagrałeś. Jeden z twoim commentów był "że filmik za słaby by dostał się na twoją strone" O M G a ty pewnie myślisz że ludzie kręcać filmik myślą "ey dobra teraz było dobre PK ale chyba za słabe by dostać sie na invisionfree to choć zabijemy paru naszych kumpli, zrobimy sieczke na servie, potem sami zginiemy i może nas doda". Pewnie myślisz że to dla kogoś zaszczyt dostać się na twoją strone.
Co do filmiku który sciągnąłem oczywiscie z głównej strony tibicam a nie z jakiegos badziewia. Filmik ani w 1% mi się nie podoba, nie wiem jakim to trzeba byc sku#%%elem by hakować i jeszcze kręcić z tego filmik. Hakują zazwyczaj niekochane dzieci, bo koleś nie rozumie że ktoś stracił na robienie postaci 2/3 lata a teraz hacker wszystko zepsuje bo chce sie pobawić i sam nie umie zrobić takiej postaci poniewaz do tego trzeba wytrwania, cierpliwości i poświecenia czasu co dla dziecka takiego jak haker jest trudne.
|
Oczywiście, co do sytuacji z moim komentarzem do filmu, nie wiesz o co chodzi, więc zamknij ryj. Ta osoba sama chciała, by jej film był na forum. A co do twojego komentarza odnośnie hakerów... wyczuwam zazdrość.