Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emilok
Czy 128kb czy 1 mb to i tak nie ma znaczenia bylebyś nie ściągał torrentów/emulów i grał w tibię w jednym czasie. Liczy się czas krążenia pakietów po sieci.
|
I prędkość wysyłania tychże pakietów

.
@topic
Z mojego doświadczenia (mam Dialog DSL 256) wiem, że internet z Dialogu jest dość stabilny. To co niektórzy wymienili, czyli freezy, lagi to prawda, ale to się rzadko (przynajmniej u mnie) zdarza. Za to co jakieś 2-3 miesiące internet w ogóle nie działa przez okres od około 8h do jednego dnia.
Za to odnośnie Neostrady. Opieram się na opinii przyjaciela. Jeżeli masz zamiar kupić Neo poniżej 512 kBps - nie kupuj. Bardzo często Neo się rozłącza. Na przykład idziesz sobie hardo na tomby i nagle puf, neo się rozłącza. Żeby ponownie podłączyć się do internetu musisz zrestartować komputer. Przypominam, że opieram się na opinii mojego kumpla, który miał (teraz już ma Neostrade 512) Neo 256.
Co do lagów i freezów - nie słyszałem, by mój ziom się skarżył na te przypadłości
Edit
I byłbym zapomniał, mój przyjaciel używa Sagem fast 800. Do tego jest u nas ch*jowe ukształtowanie terenu i zanikał sygnał
Pozdrawiam,
LK~
I will not refuse to do something I can do.
Helen Keller