Revolutions??
Drodzy użytkownicy i Moderatorzy.
Mam jedno zasadnicze pytanie, mianowicie: na czym mają polegać konkursy na tibia.pl? Czy wyłaniają najzdolniejszych Tibijczyków? Czy raczej dają dzieciom okazję to pokazania swoich zerżniętych prac z innych stron czy może obrazków z dorysowanymi w Paint'cie napisami? Przepraszam, ale do jakiego celu ma służyć reklama tibii zrobiona w ciągu dwóch tygodni, domowymi metodami? Czy naprawdę serwis tibia.pl potrzebuje praw autorskich wszystkich zamieszczonych prac?
Ja tu gadu-gadu, ale o czym chciałem powiedzieć: ABY KONKURSY STAŁY NA NAPRAWDĘ PORZĄDNYM POZIOMIE POWINNY TRWAĆ DŁUŻEJ!! I najlepiej pokrywać się z okresami wolnymi od szkoły/pracy/sesji/kolokwium.
Na swoją obronę powiem, że na temat reklamy miałem multum wybitnych pomysłów, ale nie dość, że dowiedziałem się o konkursie po 2 tygodniach to jeszcze, jak to bywa w naszej oświacie, idealnie termin konkursu kończył się przed ogólnopolską próbną maturą Listopad 2006.
Gratuluję wszystkim którzy potrafili wykazać swoją kreatywność i zaangażowanie, świetne prace!!
A na przyszłość... aby błyskać talentem i pomysłowością trzeba naprawdę dużo więcej czasu. Spróbujcie urządzić konkurs na okres min. 1 miesiąca, a będziecie naprawdę zaskoczeni poziomem prac.
Pozdrawiam: Vilen
|