Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2006, 10:31   #175
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik Pokaż post
fortepian trudniejsza sprawa?raczej nie bardzo,sprawa bardzo dyskusyjna(imho prościej grać na fortepianie i gitarze)
Nooo nie sądze. Dorbze grać na fortepianie uczysz się lata.
Po latach to ty jesteś b. dobrym twórcą techno.
Poza tym fortepian to instrument w którym nie chdozi tylko o nawalanie klawiszy by uzyskać dźwięk
Słyszałeś kiedyś takie słowa jak "Frotepian ma duszę"? (Czasami inną nazwę instrumentu dają )
Cytuj:
@Ripper ja już nawrzucałem i się naszukałem
jak chcesz sam wyjaśniaj
jeśli zaden z powyższych artystów nie napisał txtu z przesłaniem to nie mamy o czym gadać,inna sprawa że po tym jak podałem pare przykładów nie chce Ci się ruszyć dupska
Ło joj nie wiesz jak odpowiedzieć?
Niewiele naszukałeś, a on prosi, żebyś mu to przesłanie wytłumacyzł bo on tego nie rozumie
Cytuj:
i staram się prostować głupoty wypisane w tym temacie
Ja jaaaa
Właśnie przykłąd twojego prostowania widziałem na ripperze

IMHO
HH sie stoczył i umiera - teraz dominuje hip-pop
Techno? Nigdy nie respectowałem czegoś czym zawsze starają sie zagłuszyć na bibie. Bylem na paru imprezach i jak ktoś chce - może przy tym poskakać. Ale jakoś wszyscy się nudzili po krótszej-dłuższej chwili. A Polskie techno czymś się różni od innych?
Metal? Z tych 3 gatunków muzycznych ten najbardziej lubie. Ostre brzmienie, sensowne texty (choć wiadomo - nie wszystkie i nie zawsze )
I można sobie dla zabawy pogrowlować z kumplem, lub cuś
Do popu nic nie jest, jak to nie jest żaden ze szmatławców - lubie sobie posłuchać czasami (zwłaszcza starszych)
A disco polo jest wieczne
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem