Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2006, 17:59   #317
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Ja to wiem, ty to wiesz a teraz wystarczy przekonac pozostale 129k ludzi grajacych w Tibie ze SD to tylko fajnie brzmi na niskich lvl a jego wartosc bojowa jest zerowa.

Z blokerem chyba albo z bardzo duzym ryzykiem smierci.

Z blokerem mozna bic: hydry od 50-60, demony od 50, behe od 30, DL od 30.
Samemu mozna bic: hydry od 110 (wczesniej musial bys uzywac ms), demony... 250+?(nie wiem dokladnie,ale na 190 Surufon mowil ze nawet we 2 morterow idzie zdecydowanie za wolno), behe 130-140 (jak podleza 2 to masz przechlapane), DL 120+... faktycznie, roznica prawie taka ze jej nie widac i szybciutko nabijesz ten lvl

HAHAHAHA!!!
Behemot ma 4000 zycia i daje 2500 exp:
Zeby zrobic 440k/h w takim razie behemota musimy zabijac co 19 sekund zakladajac nawet strzal z mort co 1.5 sekundy musial by uderzac z mort srednio 333hp... przy 160 lvl 333hp to jest troche wiecej niz maksymalny strzal z mort.
Juz nie wspominajac o piciu mf, lurowaniu behemotow, zbieraniu loota itp.
200k/h to jest juz BARDZO dobry rezultat na behemotach.
Co do hydr sie zgadzam, zupelnie nie oplaca sie z magic shieldem. Demony - 110 sorce juz chodza solo [czy ja mowilem, ze musi byc bez msa?], behe - i tak waste, wiec glownie bogate sorce chodza [150+ przecietnie] a i btw, mozna wyciagnac ponad 400k/h, zapraszam na tibia.de. Tak, lvl sorcem mozna zrobic bardzo szybko, przynajmniej ja nabijam szybko, a swoje posty opieram na swoich doswiadczeniach.

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem