Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2006, 18:07   #27
Lord Wardi
Zbanowany

Lord Wardi's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: OW

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Antica
Lord Wardi ma numer GG 5762125 Send a message via Skype™ to Lord Wardi
Domyślny

ODŚWIEŻAM TEMAT, CHCIAŁEM ZAŁOŻYĆ NOWY, ALE OPCJA "SZUKAJ" RLZ ;p

Prawda, WoW jest the best (pomijając sąd Avagera, który jest sprzeczny ze słowem większości graczy RPG - "World of Warcraft - najlepsza gra MMORPG na świecie"), ale Silkroad też nie jest takie złe... Do 10lvla jest fajnie, potem jest już bardzo ciężko. Fabuła? Hmmm niezbyt ciekawa, żadnych ras, i dopiero na 20lvlu wybierasz, czy chcesz być kolesiem, który łazi z miasta do miasta i trade'uje(the worst), hunter, który broni tych karawan(też niezbyt ciekawe, łaźić tylko za kolesiem...) i thief(wg. mnie najlepsza "klasa". przypomina mi trochę assasina xD), który napada na te karawany i je okrada. Ale podoba mi się system skilli(/)magii. Interfejs? Jak pierwszy raz to zobaczyłem, to myślałem, że się pomyliłem z Lineage2. Niemal identyczny.
WoW jest niestety płatny, a prywatne serwery ma denne, warlockiem grać się nie da, laguje jak cholera.
Ale Silkroad jest darmowy, polecam ją tym, którzy chcą NA JAKIŚ CZAS odpocząć od Tibii, która nie wiem czemu bardzo przyciąga i wciąż się do niej powraca.
Tibia
Mu
Tibia
Lineage2>priv servers
Tibia
WoW>priv servers
Tibia
Silkroad Online
Tibia
...
Lord Wardi jest offline   Odpowiedz z Cytatem