Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2003, 16:57   #2
UwE_007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
UwE_007 ma numer GG 701321 UwE_007 ma login Tlenu dejewi@tlen.pl
Domyślny

no coz nic na to nie poradzisz
poprostu masz peha , tak czasami w zyciu bywa , ja mialem jeszcze gorsza przygode :( oto ona :

pewnego dnia, kiedy mialem 14 level, chodzilem na rotwormy i uzbieralem na nich az 150 platiniumek .
no wiec kupilem sobie wymazonego spikesworda wydalem na niego az 8k czyli 80 platy.
do tego kupilem sobie plate armora za 700 i jeszcze plate legsy za 4k czyli 40 platynek.
bylem tak podjarany tym spikiem ze chcialem troche poszpanowac, wiec polozylem tego spike sworda i plate legsy na depocie i tak ludzie niektorzy przychodzili i podziwiali mnie. w koncu wziolem te plate legsy i zostal mi na depocie tylko spikesword.
zaczolem szperac w swoim depozycie i szukalem tam pewna rzecz i chcialem ja polozyc na tym depocie lecz polozyc ja tam to ja ja rzucilem na ziemie, o jedno pole dalej odemnie wiec kliknolem myszka na ta rzecz rzeby do plecaka ja wlozyl,
lecz gdy ja odszedlem tylko jedno pole to odrazu zostalem przepchniety i zabral mi jakis koles na 9 levelu tego spika.
bylem tak w******** ze chcialem go zabic lecz ja gram na non PvP wiec nie moglem i tez chodzilem i prosilem go zeby mi oddal lecz nie chcial no wiec musialem sie pozegnac z mysla zeby mi go oddal.
a te 150 platynek zbieralem az caly miesiac no moze lekko ponad miesiac. ;(

no wiec powtarzam uwazajcie na siebie !!!!

nie sluchajcie nigdy osob ktore mowia:
" jesli chcesz podwoic jakas rzecz to poluz ja na depocie i nacisnij CTRL+L lub CTRL+Q "
bo te przyciski sluza do wylodowywania

i tez sie juz tak dalem zrobic w balona ale to bylo dawno gdy bylem na rooku postacia siostry i polozylem 100 gp no i nic nie poradzielm na to.
no coz poprostu tak czasami bywa ;(
UwE_007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem