Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2006, 21:33   #61
Mefisto of Deth
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phil Odaerin Pokaż post
Jeczycie że wszystko dla pacc? Mieć byście chcieli ale zapłacić za pracę Cipsoftu to już was nie ma? W końcu to gracze premium płacą na pensje programistów, designerów poziomów, grafików; utrzymanie serwerów itd. To dzięki graczom pacc gracze facc mogą grać w tibię za darmo. Jakby nie oni w pasjansa byście grali albo bawili się palcami.
Ponieważ graczy z płatnym kontem jest coraz więcej cipsoft tworzy nowe rzeczy dla swoich chlebodawców aby nie gnietli się na obecnych bo w końcu nie po to płacą żeby mieć w jaskiniach 5 innych gości.
Więc nie pieprzcie już za przeproszeniem 'tylko dla pacc? n/c -.-' tylko wykupcie sobie konto premium i też będziecie mieli do tego dostęp.

Głupie jest też wg mnie gadanie że soul pointy zostały wprowadzone w obecny sposób by utrudnić życie faccom i przymusić ich do kupna pacc. Owszem, poniekąd tak jest ale podziękujcie za to cheaterom którzy prowadzili farmy druidów/sorców ( oczywiście były to konta facc, a jakże - więc wcale się nie dziwię że pacc mają soule co 15 sekund a facc co 2 min. bo inaczej nie miałyby sensu. Choć z tego co wiem to cheaterzy nadal robią to samo tyle że jest ich już mniej bo nie każdemu się chce pilnować kilku postaci na botach które expią i zbierają soule i jednocześnie innych robiących runy ). Poza tym facc dostali wcale nie tak dawno Dark Cathedral, resp vampa na poh. O tym już nie pamiętacie. Zresztą ten update i tak zapowiada się raczej na update dla bardzo wysokopoziomowych postaci.

No ale nie o tym temat. Jak dla mnie update zapowiada się bardzo ciekawie. Szkoda tylko że w tymtygodniowym teaserze dali tylko 1 screen... No ale do testserwera pewnie jeszcze tylko 2-3 tygodnie więc tutorzy pierwsi się przekonają co nowego Reszta być może na publicznym testserwerze... jeśli takowy będzie Jeśli nie, dowiedzą się wszystkiego tydzień lub półtora później
Święta prawda, jakby robili tylko dla facc to nie mieli by z czego żyć taka jest prawda oni robią tylko dla pacc żeby mieć na utrzymanie rodziny, a zresztą mi się podoba że tylko dla pacc więcej terenów i mniej przeszkadzaie w czasie expa bo te noobki z free acc tylko łażą i kradna noob charami z 8 lvlem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.