Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vesherr
Oy.. nie ładnie..
A więc Warrior of Refugia, 106 ek z Naction pozbywa sie chara??  , a czytając forum Naction wyraznie pisze w regulaminie że trzeba przestrzegac Tibia Rules, a sellowanie accounta jest nielagalne... Ale liderem Naction przeciez jest Randall, ktory trzyma samych zlodziejow w guildi typu Zipixii~, sharerów typu Voodom~itp...
Wiec nie wiem po co ten regulamin wymysliles Sebcio, jak i tak 75% memberow Naktjon go nie przeszkadza
Żal.pl
For better Refugia _/
@ A tak btw. to jestem pewien czy to Warrior, ale wszystko na to wskazuje, ale na jedno wychodzi Naktjon-guilda która hańbi refugie....
|
Lamko, nie masz zadnych dowodow na to ze warrior jest na allegro, ja rozniez nie mam jesli bede mial takowe to wtedy poleci -.- Jesli uwazasz ze hanbimy refugie to zmien server, bo jestesmy jedna z aktywnijszych gildi. Voodoma u nas nie ma a na Zipa skarg nie bylo... -.-
Wiec co ty gadasz ? Masz swoja cudowna gildie ktora jest hluba refugii, a nawet nie potrafi zaakceptwoac glupiej priece listy, bo lider chce sobie EQ kupowac... NC ! i kto tu hanbi?
My walczymy o gospodarke serva i poprawe cen a wy to spujecie...
HANBA, a jak ci sie nie podoba moja gildia to wara od tego tematu sunku

Nikt cie tu nie zapraszal -.-