Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2006, 10:35   #53
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdechly kret kanalowy
Ss-a niemam , ale naprawde kiedyś był dostepny...jeszcze pamietam ..
popatrzcie na neta , popytacjcie sie ludzi >przecież bym nie kłamał
Nie rób z kolejnego tematu burdelu na temat legend, mitów, bajek, opowiadań na temat spike sword'a, już jeden jest taki temat, przestałem tak jakoś sporo czasu temu zaglądać (szkoda oczu na czytanie tego wszystkiego )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Metal_Marian
[...] PS. Modne powiedzenie "primo" rzuca się w oczy niesamowicie xD
Problem w tym, że nie osnacza ono "Post scriptum", czy "wyjaśniam", ale
z tego co wiem, "PO PIERWSZE"... Nieźle poprawiłeś mi humor, pisząc "pierwsze po pierwsze", "drugie po pierwsze", "trzecie po pierwsze" LOL
O ile dobrze pamiętam to "po pierwsze primo" i "po drugie primo" było w jakimś polskim filmie, ale jakim, to już pamięć zawodzi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Wardi
[...] Jak wiadomo, CIP'y nie lubią Rookstayerów-przecież RookGaard jest po to, aby wbić ten 8lvl i na maina. Myślę, żę, albo wprowadzą jakąś blokadę od 8lvla wzwyż, albo pogorszą Rooka - żeby Rookstayerom się nie podobało.
Ale... te dwie sondy o Rooku... Cóż, zobaczy się
Ooo... a gdzieś Ty to wyczytał, że Cipsoft nie lubi Rookstayer'ów? Pewnie nigdzie... a plotki się szerzą

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdechly kret kanalowy
to są propozycje... chociaż qesta na spika by zrobili a nie ;/ wszystko zabrali rookstayerom...bede bronić praw rookstayera póki mnie nie zbanują!!
Przestań z tym spike sword'em, i co sobie wyobrażasz, że ludzie będą biegać, że spike'iem i tępić wszystko na Rook'u, bo ze z tym mieczykiem to raczej większych problemów nie będzie, a dla Rookstayer'a... ohooo... może odrazu jeszcze w dwupaku dajmy mu scale armor, co by był niezniszczalny? :>

Pozdrawiam

Pavel Ches jest offline   Odpowiedz z Cytatem