Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Haha jakbym chcial byc w waszej gildi to bym wam nie zaczal jechac -.-, ale ty Tharin takich rzeczy nie rozumiesz . Nie walcze bo nie gram... trzeba bylo wczesniej mnie o to prosic a w dodatku ta wojna polega na tym, ze wy w pz campicie. Nic nie robicie HWL was klepie, a ja chce wojne, gdzie sie walczy a nie wastuje chara-.-. Robcie jakies akcje, masslogi, bo tharrin typowy walczak na forum, i caly czas mowi ze gdyby wszyscy byli jak on to to i tamto.
Tharrin ty patrzysz na innych z gory, a na siebie jako najlepsza osobe. Nie jestem tchorzem dlatego, ze nie chce walczyc razem z toba. Nie gram juz w tibie. Mow ze jestem tchorzem bo tylko takie rzeczy umiesz. Walcz na forum walcz walcz. Taka sierota z ciebie jestes, ze szkoda gadac. Dravenora na pastwe zostawiles wiec moglbys chociaz raz zamknac sie? I nie mow mi, ze nie bylo szans zebys mu pomogl bo oboje byscie padli... on sam se poradzil -.-
Nie moge cie sluchac.
|
zaczales nam jechac? to MY cie wyrzucilismy mimo ze sie temu sprzeciwiales, i nie za zadne jechanie tylko za pa i pk co przyznales pare postow wczesniej! sam sobei zaprzeczasz, kogo tu probujesz oklamyywac? siebie? tez mi hojrak xD
z dravenorem nie wiesz jak bylo to nie mow, spytaj sie lepiej jego czy ma do mnie o to pretensje? a nazywam cie tchurzem nie dlatego ze nie chcesz walczyc "u mojego boku" tlko dlatego ze bois sie stanac i poprzec CZYNAMI to co mowisz, bo sam zes sie deklarowal ze byles super fighterem, ze nei walczysz bo cie wyrzucilismy, ze bys powalczyl ale nie bo cie wyrzucilismy itp, spojrz pare postow wstecz, kazdy to czytal, robisz z siebie posmiewisko. POZA TYM JA CIE NIE CHCE U SIEBIE, DOJDZ SOBIE MISTRZU FIGHTERZE DO AS TAM MNIE NIE MA I NIE BEDZIE, wiec w czym problem?i owszem patrze na niektorych z gory, siwetnie sobei zdaje z tego sprawe

ale sadze ze mam do tego podstawy, i tylko w niektorych aspektach

prove me wrong?

ze mnie jest sierota ale odkad powiedzialem ze mam to w nosie i nie bede nic organizowal ani sie w to angazowal to nie bylo ani jednej akcji, sieroty gora!!!!!!!!!(btw mam siostre

)
PS: zeby nie bylo watpliwosci, osobiscie to cie nie chce w ogole po naszej stronie, ale moze to tylko ja 1?

rzecz w tym ze mam siwetny ubaw jak stawiam cie przed taka sytuacja a ty jzu krecisz i sie wycofujesz nie potrafiac udowodnic czynami tego co mowisz

po prostu to mowi samo za siebie co soba reprezentuejsz

tak samo jak fakt zep laciles kondzie za protekcje ;D