Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Myst Rydan
@ Radek 666. Mowisz ze w wiekszosci gier z platnym kontem gracze darmowi i tak moga dobrze grac? A slyszales o takich grach jak np. World of Warcraft, gdzie KAZDY musi placic zeby grac? Poza tym CipSoft musi robic wiecej dla graczy z platnym kontem - to oni utrzymuja tibie. A wydatki CipSoft Teamu nie ograniczaja sie tylko do pensji tych 30 ludzi, ktorzy tam pracuja. Wyobraz sobie, ze utrzymanie ponad 70 serverow tez "troche" kosztuje.
Nie rozumiem ludzi, ktorzy placza ze maja za malo. Tak czy siak w kazdym update'cie facce cos dostaja, a to ze mniej niz pacc to wg mnie nic dziwnego.
|
Nooo więc. Porównanie Tibii do WoW jest nieodpowiednie - Tibia jest grą darmową, WoW jest PŁATNĄ. Oni [PACCe] utrzymują Tibię - a kilka wersji temu też Tibia była bardzo dobrze utrzymana, choć wcale nie było tyle rzeczy dla PACC. Ja nie płaczę, że jest za mało. Ja tępie ludzi którzy mówią, że PACC mają za mało a FACC za dużo. Dobra - niech Facce dostają mniej, ale nie 20x mniej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Nunel
Ja popierdam Phil Odaerin dobrze napisal gracze PACC utrzymuja wszystko i ma racje gdyby nie gracze PACC facc mogli by pomazyc o graniu w tibie. Tym co niepasuje moga niegrac bo w koncu roznicy niema czy FACC gra czy ... phi taka jest prawda
|
Przy wersji 7.1 kiedy zaczynałem grać dla PACC był tylko Edron i Darshia. Updaty robili w dużej mierze dla FACC. I FACCe wcale nie marzyli o graniu - grali niewiele gorzej od PACC. Kolejny arugement w stylu "Nie pasuje - wypad stąd".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ksen
@Radek 666
O moj boze tylko sie nie poplacz ...
|
Nie martw się, takiego zamiaru nie mam. Ale takimi postami właśnie pokazujesz swój poziom na tym forum. Brakuje argumentów to zaczynasz kogoś jechać, tak? Naab plax...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa
Racja...
@Radek 666
Na Faccu można zrobić porządny lvl więc o co ci chodzi? Dlaczego Pacc expi na guardach ? Bo dobry exp i loot. Guardy Na Facc arena są jednymi z najbardziej opłacalnymi expowiskami. Nie płacz, nie podoba się życie facc to kup pacc albo nie graj. Będzie mniej thiefów i noobów.
Pozdrawiam
Sowa.
|
Ech, nie piszę, że nie można zrobić levelu. Można, można! Tylko nudzi się ciągle przez kilka(naście) leveli expić w tych samych miejscach. Chciałoby się pozwiedzać nowe tereny, poodkrywać questy. I wszyscy o tych guardach. Na FACC - kilka opłacalnych miejscówek. Na PACC - kilkadziesiąt. Jeszcze raz piszę, że nie płaczę i nie mam takiego zamiaru. W moich oczach ludzie piszący "Nie płacz" zamiast podać konkretne argumenty są niczym... Kup se PACC - a co byś powiedział gdyby ci się skończył PACC i nie miałbyś pieniędzy na następny? Mniej thiefów i noobów? Oj, zauważ, że duża częśc populacji PACCowskiej to także thiefy i nooby.
Any questions?
EDIT
A i nie zaprzestanę kłótni dopóki gracze PACC nie zauważą, że oni nie są najważniejsi, że nie wszystko powinno być dla nich, że FACCom też się coś należy, że pisanie "Kup PACC albo wy*******aj" jest iście noobowskie.
Albo dopóki jakiś modek nie wpadnie, pokasuje posty i nie wlepi mi warna

.