Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2006, 15:03   #13
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Ehh, często Bake pomagał Cichemu w explorowaniu terenów do filmiku, głupio tak zobaczyć kogoś w takiej sytuacji, kogo się wcześniej uważało za fair-playera.

Cytuj:
Racja, wiekszosc tego forum rowniez, ale kazdy sie boi przyznac. Nie wiem dlaczego, przeciez to nic zlego.
Boja sie zamieszzac sski itp. no bo przeciez GEEM KSADAM patrzy!!!111. Omg, ale noobki.
Taaaaak, bądź dumny z używania bota ! Boterzy świata, łączmy się ! Kretyńskie rozumowanie - "skoro ja używam bota, to wszyscy używają, tylko pewnie boją się przyznać, a ja się przyznam, dlatego będę lepszy !". A skoroś taki cwany, to czemu nie widać Twojego nicka ? Boisz się, że GM Xadam patrzy ? Daj spokój, Xadam jest botter-friendly.

Cytuj:
myslicie ze ludzie co maja skile po 100 nie uzywaja botow ? :S
Jasne, że używają. Skille po 100 nie są możliwe do wbicia bez bota, tak jest ustawione w kliencie Tibii. Żal mi was ludzie, którzy sądzicie, że wysokie skille można zdobyć tylko dzięki botom, a wysoki level, tylko przez share'ing. Ale nic to, kończe, bo zostało mi 14 % do ściągnięcia TBI. W końcu muszę jakoś wbić ten 29 shielding Rookstayerem, prawda?

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 18-11-2006 o 15:07.
- Prodigy - jest offline