Ehh, często Bake pomagał Cichemu w explorowaniu terenów do filmiku, głupio tak zobaczyć kogoś w takiej sytuacji, kogo się wcześniej uważało za fair-playera.
Cytuj:
Racja, wiekszosc tego forum rowniez, ale kazdy sie boi przyznac. Nie wiem dlaczego, przeciez to nic zlego.
Boja sie zamieszzac sski itp. no bo przeciez GEEM KSADAM patrzy!!!111. Omg, ale noobki.
|
Taaaaak, bądź dumny z używania bota ! Boterzy świata, łączmy się ! Kretyńskie rozumowanie - "skoro ja używam bota, to wszyscy używają, tylko pewnie boją się przyznać, a ja się przyznam, dlatego będę lepszy !". A skoroś taki cwany, to czemu nie widać Twojego nicka ? Boisz się, że GM Xadam patrzy ? Daj spokój, Xadam jest botter-friendly.
Cytuj:
myslicie ze ludzie co maja skile po 100 nie uzywaja botow ? :S
|
Jasne, że używają. Skille po 100 nie są możliwe do wbicia bez bota, tak jest ustawione w kliencie Tibii. Żal mi was ludzie, którzy sądzicie, że wysokie skille można zdobyć tylko dzięki botom, a wysoki level, tylko przez share'ing. Ale nic to, kończe, bo zostało mi 14 % do ściągnięcia TBI. W końcu muszę jakoś wbić ten 29 shielding Rookstayerem, prawda?