Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2006, 15:55   #121
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa Pokaż post
Jesteś pusty? Chcesz coś więcej nowe potworki kup sobie premium jak Ci się nudzi Facc land...
Ech... Mi się nie nudzi, bo w Tibię gram raz na 2 tygodnie. No, ale odpowiedz - gdyby ciebie nie było stać na PACCa to co byś wtedy powiedział? Też kłóciłbyś się, żeby inni kupili PACC? Wrooong! "Nudzi ci się FACC kup PACC" - takie powinno być założenie, jest to dobre i uczciwe. Ale CipSoft specjalnie utrudnia życie, żeby ludziom jak najszybciej znudziło się FACC i kupili płatne konto, które ma wszystko. A to jest złe i nieuczciwe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumulus Pokaż post
zgadzam się z takimi ludźmi jak Sowa, Ksen, Sir Nunel, Phil Odaerin, Myst Rydan.
Pacce płacą i wymagają, ale i tak nieprzekonamy takich 13 letnich noobowatych dzieci jak Radek666 , żeby sie cieszyli z tego co mają, ponieważ nie muszą płacić, żeby grać.

@Radek666
sam jesteś idiotą... idź do mamy sie poskarżyć na evul Cipów, że nie chcą ci dać całej gry za darmo -.-
edit: czemu usunąłeś z profilu poziom swojej postaci? 12 level to nie jest tak źle jak na kogoś takiego jak ty...
Płacą i wymagają - i mnie to gówno obchodzi, że płacicie. Wymagajcie, wymagajcie, ale nie wszystkiego dla was. Tak, jestem walniętym noobowatym dzieckiem, co nie zmienia faktu, że ty jesteś jeszcze bardziej 'walnięty i noobowaty'. Próbuje coś zargumentować, ale taki nienormalny człowiek jak on nie przyjmie tego tylko będzie pisał "Wypieprzaj stąd dzieciaku". Co to za różnica czy mam 13 czy 18 lat? Wiele ludzi uważa mnie za inteligentniejszego od wielu starszych, między innymi takich jak ty. Nie muszę płacić bo nie chcę wydawać pieniędzy na tę durną grę (czemu durną? bo trzeba płacić za darmowe granie). Nie jesteś obdarzony darem czytania - ja nie chcę całej gry za darmo. Ja chcę, żeby cała gra nie była płatna. A to jest różnica. Jeśli nie widzisz to pójdź do psychiatry (i tak ci się przyda...). Usunąłem z profilu ten 12 level, bo tą postacią nie gram... A i wiem, że to jest dobrze. Po twoim zachowaniu mniemam, że nawet 20 levelu nie osiągnąłeś...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Nunel Pokaż post
Nom ... nupow sie nieprzekona. Ja gram na facc i zyje, przyznaje racje pacom i sie zgadzam bo gdyby nie oni wogole bym niegral ciesze sie z tego co mam bo i tak na FAC mozna niezle pograc ... styka tych klutni bo tylko sie forum zasmieca. Czekam na wiecej newsow bo podoba mi sie PACC i moze sie zdecyduje na kupienie go.
Czyli uważasz, że jestem nupem, tak? Ach jak miło. Ja też gram na FACC i żyję, gdyby nie oni to byś nie grał? Bullshit! Gdyby nie większość z nich to byś grał jeszcze lepiej niż teraz. Skoro grasz na FACCu to czemu masz w profilu Elite Knight?

A i jak chcecie coś napisać, to nie piszcie "Idź się zsikać", "Popłacz się", "Jebany gówniarz", "Noob" etc. bo to jeszcze bardziej pokazuje na jakim jesteście poziomie, bo nawet 10-latek potrafi argumentować.

PS. Jak już nie mieliście siędo czego przyczepić, to przyczepiliście się do mojego wieku. "Choć ma rację zwyzywać aby się odwalił, bo ja płace, wymagam i jestem mastah".

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up

Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 18-11-2006 o 15:57.
Radek 666 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.