Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2006, 19:05   #135
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lunar Pokaż post
Morzesz jusz swojego posta edytowac bo poprawilem blond . I nielap za sluwka bo nieprzeczytalem dokladnie postac i ty z tego robisz afere bo zle napsialem LOL!! A po pierwsze jak bys niewiedzial to profesji niedodadzom bo niechcom zmieniac kierunku gry tesz niebendzie zadnych 3d itp wienc niema sie co łudzic.
Możesz, już, błąd, nie łap, słówka, niedodadzą, niechcą, też, niebędzie, więc.

Weź ty pisz najpierw w Wordzie, później zamieszczaj to na forum, bo pożal się Boże...

Zresztą, co twój post ma wspólnego z tematem? Ktoś napisał coś o nowych profesjach, Tibii w 3d? O.o

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ksen Pokaż post
@radek 666
No no dajcie wszystko dla facc wogole facc ROX ejjj ale czemu oni robia updaty dla pacc nooo niech zrobia 5 updatetow dla facc albo z 50 albo wogole niech wywala pacc , kurde koles rozbrajasz mnie nie wiem po co sie wogole udzielasz jak cie cos gryzie to wez idz sobie zrob dobrze a nie klucisz sie z ludzmi ktorzy placa za gre , dziekuje nie mam wiecej pytan...
I jeszcze pierdolisz od rzeczy. Zacytuj mi:
1. Gdzie napisałem, żeby dawać wszystko dla FACC? Ja pisałem, żeby dodawać więcej dla PACC, ale bez przesady -.-.
2. Czemu robią updaty TYLKO I WYŁĄCZNIE dla PACC. To z 5 updatami dla FACC to była ironia...

Kłócę się z ludźmi którzy płacą za grę. Płacicie za grę i jesteście lepsi? Taaak? Wy jesteście Bogami, my jesteśmy waszymi niewolnikami, uważaj bo ci jeszcze buty wypastuję...

Aha, i pisz moję imię z DUŻEJ litery, z szacunku dla inteligentniejszego...

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up

Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 18-11-2006 o 19:27.
Radek 666 jest offline