Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lunar
Morzesz jusz swojego posta edytowac bo poprawilem blond . I nielap za sluwka bo nieprzeczytalem dokladnie postac i ty z tego robisz afere bo zle napsialem LOL!! A po pierwsze jak bys niewiedzial to profesji niedodadzom bo niechcom zmieniac kierunku gry tesz niebendzie zadnych 3d itp wienc niema sie co łudzic.
|
Możesz, już, błąd, nie łap, słówka, niedodadzą, niechcą, też, niebędzie, więc.
Weź ty pisz najpierw w Wordzie, później zamieszczaj to na forum, bo pożal się Boże...
Zresztą, co twój post ma wspólnego z tematem? Ktoś napisał coś o nowych profesjach, Tibii w 3d? O.o
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ksen
@radek 666
No no dajcie wszystko dla facc wogole facc ROX ejjj ale czemu oni robia updaty dla pacc nooo niech zrobia 5 updatetow dla facc albo z 50 albo wogole niech wywala pacc , kurde koles rozbrajasz mnie nie wiem po co sie wogole udzielasz jak cie cos gryzie to wez idz sobie zrob dobrze a nie klucisz sie z ludzmi ktorzy placa za gre , dziekuje nie mam wiecej pytan...
|
I jeszcze pierdolisz od rzeczy. Zacytuj mi:
1. Gdzie napisałem, żeby dawać wszystko dla FACC? Ja pisałem, żeby dodawać więcej dla PACC, ale bez przesady -.-.
2. Czemu robią updaty TYLKO I WYŁĄCZNIE dla PACC. To z 5 updatami dla FACC to była ironia...
Kłócę się z ludźmi którzy płacą za grę. Płacicie za grę i jesteście lepsi? Taaak? Wy jesteście Bogami, my jesteśmy waszymi niewolnikami, uważaj bo ci jeszcze buty wypastuję...
Aha, i pisz moję imię z DUŻEJ litery, z szacunku dla inteligentniejszego...