Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2006, 19:32   #137
Khalak
Użytkownik Forum

Khalak's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Clathorn Pokaż post
@khalak
wiesz jak ja zbieram na pacca?? : | | mniejwiecej codziennie wyciagam po 2 zl od starszych etc... wystarczy nie kupowac: browarow, fajek, batonow, chipsow etc. I zaloze sie ze kazdy kto by chcial moglby uzbierac na tego pacca : )
btw. przynajmniej ty madrze gadasz z tym faccem : ) a tak apropo juz 3 raz mowie : czy moglby mi ktos wyjasnij co znajdowalo sie w pits of inferno, knightwatch tower i co to jest ruthless seven?
Nie wiem czy ktos pisal, bo lekcje ide robic, wiec nie chce mi sie czytac. Ale niestety sa tez tacy gracze ktorym rodzice 2 zl nie dadza, bo sami nie maja
@radek 666
Czesciowo sie z Toba zgadzam, ale prawda jest taka ze CipSoft sie utrzymuje ze sprzedawania PACCy i nie moze stac sie tak ze nie beda mieli dac swoim dzieciom co jesc, bo 3/4 graczy woli grac na FACCu bo maja niewiele mniej niz PACC. O nich tez trzeba myslec. Ale sa gry, w ktorych platne konto wiele nie wnosi, np. OGame - płatne konto nie wnosi jakichś np. nowych galaktyk itp., tylko jest rozwiązaniem dla leni. Każdy kto jest w temacie bedzie wiedział dlaczego im ułatwia życie
PZDR