Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2006, 19:34   #724
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nodivodu Pokaż post
najpierw Myth Gandalf a teraz Lupoh hacked

ja nie wiem czy oni na programach jada, dziela konta czy maja full keyloggerow na kompach
Wydaje mi się że oni ze sobą sharowali. Tak jak np Custela nim lacznie gralo okolo 30 osób. Pograli troche i kończyli. Jednak taki kto nim grął zna jego account number oraz poczte. Tak mogło być z Gandalfem, walczył w wojnie przeciwko innemu sharerowi.... Zreszta to normalne. Gdyby nie wojny na xantera, bylo by z 6 osob na 200+ level. Nie chodzi o dedanie ale o hakowanie. Co wojne na xantera zostaje hakniętych pare br's. teraz Myth i Lupoh a war dopiero sie zaczeła. w ostatniej wojnie. Khaos tigrao i inni, jeszcze wczesniej jakis 100+ kina nie pamietam nicku, oraz Suki turiel. Jeszcze przed tem Scalibur, Jondipa (miał 100), Maki Yeh (także 100+)....oraz wielu wielu innych. Tak przy okazji... Czy wiecie że nasza koleżanka Ania aka Goralek była mistrzynią polski w .....BADMINTONA (czy jak to sie pisze) wiecie takie coś co się paletkami odbija lotke, dzieci w przedszkolu nie raz grają w to na dzień sportu ;p. Możem być dumni, znamy MISTRZYNIE SWIATA W BADMINTONA!!(Prawie jak gwiazda TV) jezu Ania kocham cię ;p Ania autografy rozdaje w czasie SS.

Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 18-11-2006 o 19:35.
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem