Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nodivodu
najpierw Myth Gandalf a teraz Lupoh hacked
ja nie wiem czy oni na programach jada, dziela konta czy maja full keyloggerow na kompach
|
Wydaje mi się że oni ze sobą sharowali. Tak jak np Custela nim lacznie gralo okolo 30 osób. Pograli troche i kończyli. Jednak taki kto nim grął zna jego account number oraz poczte. Tak mogło być z Gandalfem, walczył w wojnie przeciwko innemu sharerowi.... Zreszta to normalne. Gdyby nie wojny na xantera, bylo by z 6 osob na 200+ level. Nie chodzi o dedanie ale o hakowanie. Co wojne na xantera zostaje hakniętych pare br's. teraz Myth i Lupoh a war dopiero sie zaczeła. w ostatniej wojnie. Khaos tigrao i inni, jeszcze wczesniej jakis 100+ kina nie pamietam nicku, oraz Suki turiel. Jeszcze przed tem Scalibur, Jondipa (miał 100), Maki Yeh (także 100+)....oraz wielu wielu innych. Tak przy okazji... Czy wiecie że nasza koleżanka Ania aka Goralek była mistrzynią polski w .....BADMINTONA (czy jak to sie pisze) wiecie takie coś co się paletkami odbija lotke, dzieci w przedszkolu nie raz grają w to na dzień sportu ;p. Możem być dumni, znamy MISTRZYNIE SWIATA W BADMINTONA!!(Prawie jak gwiazda TV) jezu Ania kocham cię ;p Ania autografy rozdaje w czasie SS.