Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2006, 20:04   #169
Eldandil<neptera>
Użytkownik forum

Eldandil<neptera>'s Avatar

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Strumień

Stan: Aktywny gracz
Imię: Eldandil
Profesja: Paladin
Świat: Neptera
Poziom: 23
Skille: 70/32
Poziom mag.: 10
Eldandil<neptera> ma numer GG 2463500 Eldandil<neptera> ma login Tlenu sir_mayer@tlen.pl
Domyślny Jaa

Dobra Deni becz se dalej nad swojim i tak daremnym losem. Powie tyle kto chce grac na NEPTERA niech gra dostanie w dupe od br. To se przestanie grac nie dostanie bedzie dalej grac zakumpluje sie z brazylami i wbije porzadny lv. Proste a co do tego filmiku co podales masz sie czym chwalic. Brawo 4 na jednego naprawde osiągniecie godne podziwu. A to, ze zrezygnowalem i nawet sie nie uhlem uznalem ze to nie ma sensu jak bedziesz chcial to i tak bedziesz mnie huncil. A jak w 1 miesiac wbilem 26lv to w nastepny moge wbic sobie tagze taki sam. A ja mialem ostatnio przerabane u br. Takiego jak "ank maclaud" Cytuje:

Ank maclaud: Hunted Eldandil: Whay? Ank MAclaud: You kill my friend Eldandilk ..... 1 dzien puzniej Eldandil: NIe gram juz na neptera Marcin the Sayan: Czemu? Eldandil: Mam hunta od Ank Maclaud i w dodatku jacys Poje**** polacy mnie huntuja Marcin tha sayan: Podaj Ncki pogadam z polakami a z ank to jakos zalatwie Eldandil: I po co sie bedziesz za mnie stawial jeszcze sobie wrogow narobisz marcin the sayan: Mi tam nic nie zrobia a jagby nawet to mam mocne tyly wiec nic mi nie zroba a co do Ank to cie nie bedzie huncic. (...) i puzniej jeszcze toczyla sie rozmowa o paru pierdolach...
Eldandil<neptera> jest offline   Odpowiedz z Cytatem