To może ja się wypowiem. Mam facc wbiłem 34lv(padłem więc 33) knight, żyje mi się dobrze nie narzekam z wyjątkiem dwóch rzeczy:
1. Wszelkie expowiska dla facc(szczególnie dla leveli 20-40) typu cyce-poh, kopalnie, katedra są odwiedzane przez masy graczów facc ale także wielu pacc, którzy choć mają wiele expowisk po prostu tam nie chodzą bo jest za ciężko(np. żółwie ok 40lv), więc powinni dodać jakiś porządny teren dla pacc, najlepiej knightów lv 20-40 aby te faccowe expowiska się trochę odludniły.
2. Podobnie jak wyżej tylko slime do skilowania mnóstwo pacców skiluje na slimach na terenach faccowskich choć mają dużo terenu dla pacc niestety nie ma tam wielu miejsc do skilowania na slimach skoro desperacko skilują w miejscu gdzie co parę osób idzie noobek(u pacc tj co kilkadziesiąt osób), wiec powinni dodać jakieś miejsca ze sliamami sprzyjajace skilowaniu na terenach dla pacc.
Dlaczego pacc a nie facc skoro jestem facc? Bo jakby dodali na facc to by się tam zbiegło xx ludzi + pacce i dalej by g****o z tego było
|
|