Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PinGOnE
Czego oczekuje od Cichego? Zeby zamknal swoja szanowna buzie i przestal sie wywyzszac ... uwaza ze jego gildia to swietosc i bycie w niej to zaszczyt. Nie znasz tej gildii tak dobrze jak ja i nie wiesz co tam sie dzialo jakis rok temu lub moze nawet jeszcze dawniej, dlatego sadze ze nie powinienes udzielac sie w tej akurat sprawie. Powiem Ci tylko jedno ... trafiles do najgorszej gildii na harmonii ktora nie ma honoru
@Bake Samo
To juz wiem dlaczego laziles i wybijales wszystkim potwory na cyclopolis i nie reagowales na zadne slowa ktore sie do ciebie mowilo .... nie ma co gratuluje
|
Oj wiem duzo.... i napewno nie trafilem do najgorszej...pozwol ze ja bede sobie wybierac gildie...A co nie mozesz zniesc ze jest lepszy od ciebie ? =>
@P0nury
Heh...kazdy bedzie gral jak chce...nie ma czasu na tibie, tak moze nie ma woli sie bawic rl..tibie traktuje jako gre...tak jak wiele innych...jak powiem ze uzywam kodow do gier to tez powiesz ze grac nie umiem i po co gram? Nie ja to traktuje jako zabawe....
@Ander
A jak np. moj kolega uzywa bota w tibi to mam go nie lubic i w rl i w tibi?
To ze 1 osoba jedzie na bocie to oznacza ze kazdy musi byc ta wina obarczany?
Jest naszym kumplem i nie wyleci z tej gildi i mozecie sobie na niego i nasza gildie mowic co chcecie, lecz nam to splywa jak woda z dupy kaczki....
gl...