Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2006, 16:44   #1029
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
Name: Benek Plaxx
Nov 19 2006, 11:37:12 CET Killed at Level 100 by Suv the Dark Magican
and by Waldorio

let the bodies hit the floor.
No gratulacje swietnie spamujesz hotkeyse Smieszne jest to do jakich czynow musicie sie ubiegac zeby zabic 1 z nas Tym bardziej ze Benek padl gdyz mnie nie bylo i przez to ze myslal ze evo jest z nami i czekal na niego mimo to ze juz nie mial pzta i mogl dac loga. A powiec co to za problem spamowac sdki w benka kiedy goni go kilka/nascie osob i w ogole nie jestes atakowany. W ogole wez mnie nie rozsmieszaj swoimi komentarzami typu 'let the bodies hit the floor' bo sa one wrecz zalosne. z 10 ludzi na 1 i zacieszaja ze go w koncu ubili <rotfl> a wczesniej kiedy ja, benek i gal bylismy tylko i wartex mial pzta i go bilismy was bylo z 8 mimo to grzaliscie dupe w pz a wartex jak ciota skakal gora dol po schodach, dopiero kiedy jeszcze z 3-4 typkow od was lognelo przedewszystkim 100+ palkowie to laskawie wyszliscie nie zabijajac nikogo z nas. No poprostu gratulatowac i podziwac jacy to jestescie swietni. Posmiejemy sie jak 'zrobisz' Anni.

@Pitt
Ty lepiej nie sluchaj tego co Suv Ci na priv pisze bo to jest ... osoba ktora caly czas zmienia zdanie aby tylko moc pograc i nie stracic swojej to postaci w tibi bo przeciez nie mogl by wytrzymac w rl jakby nie mogl sobie poexpic przez dluzszy czas. Raz trzyma z nami i zabijamy ng (piszac glupie posty na forum tibi pl 'nawet jak wszyscy sie wyplaca ja zostane ostatni i wyjde z pz pokazac jakie ng to sa cioty') a pozniej przechodzi do ng.

@Pyro Aris
Sam to mnie na pewno nie zabije gdyz za bardzo sie boi wyjsc z pz jak NG jest malo (czytaj mniej niz 15osob) jeszcze by padl 'przez laga' i stracil za duzo leveli. Lecz moze w koncu gdzies tam uda mu sie wystrzelic we mnie tego ostatniego sdka ^^
Ryba_90 jest offline