Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~
Name: Benek Plaxx
Nov 19 2006, 11:37:12 CET Killed at Level 100 by Suv the Dark Magican
and by Waldorio
let the bodies hit the floor.
|
No gratulacje swietnie spamujesz hotkeyse

Smieszne jest to do jakich czynow musicie sie ubiegac zeby zabic 1 z nas

Tym bardziej ze Benek padl gdyz mnie nie bylo

i przez to ze myslal ze evo jest z nami i czekal na niego mimo to ze juz nie mial pzta i mogl dac loga. A powiec co to za problem spamowac sdki w benka kiedy goni go kilka/nascie osob i w ogole nie jestes atakowany. W ogole wez mnie nie rozsmieszaj swoimi komentarzami typu 'let the bodies hit the floor' bo sa one wrecz zalosne. z 10 ludzi na 1 i zacieszaja ze go w koncu ubili <rotfl> a wczesniej kiedy ja, benek i gal bylismy tylko i wartex mial pzta i go bilismy was bylo z 8 mimo to grzaliscie dupe w pz a wartex jak ciota skakal gora dol po schodach, dopiero kiedy jeszcze z 3-4 typkow od was lognelo przedewszystkim 100+ palkowie to laskawie wyszliscie nie zabijajac nikogo z nas. No poprostu gratulatowac i podziwac jacy to jestescie swietni. Posmiejemy sie jak 'zrobisz' Anni.
@Pitt
Ty lepiej nie sluchaj tego co Suv Ci na priv pisze bo to jest ... osoba ktora caly czas zmienia zdanie aby tylko moc pograc i nie stracic swojej to postaci w tibi bo przeciez nie mogl by wytrzymac w rl jakby nie mogl sobie poexpic przez dluzszy czas. Raz trzyma z nami i zabijamy ng (piszac glupie posty na forum tibi pl 'nawet jak wszyscy sie wyplaca ja zostane ostatni i wyjde z pz pokazac jakie ng to sa cioty') a pozniej przechodzi do ng.
@Pyro Aris
Sam to mnie na pewno nie zabije

gdyz za bardzo sie boi wyjsc z pz jak NG jest malo (czytaj mniej niz 15osob

) jeszcze by padl 'przez laga' i stracil za duzo leveli. Lecz moze w koncu gdzies tam uda mu sie wystrzelic we mnie tego ostatniego sdka ^^