Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2006, 17:16   #177
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arionel Pokaż post
Po pierwsze :

Dlaczego zawsze, CO ROKU, przy "apdejtowych" tematach powstaje anty-paccowa nagonka? Nie można normalnie podyskutować o update?

Po drugie :
Dlaczego próbujecie odbierać CipSoftowi prawo do zarobku na rzeczy, której poświęcili życie?

Po trzecie :

CIPom zdaża się przegiąć - zgadzam się(patrz. Soul Pointsy), ale bez przesady, na FACCu da się grać, nie dramatyzujcie Oo

Po czwarte :

Większość "pacc sux - ludzi" nigdy nawet na guardy nie pójdzie, bo po prostu nie da rady...

Po piąte :

Jeszcze się nie nauczyliście, że ten świat jest oparty na kasie? Powodzenia w życiu...

Pozdrawiam
Ario
Ad. 1
Teraz powstała nagonka Any-Me chyba :d. Ja nie jestem Anty-PACC tylko FACC na poziomie.

Ad. 2
Prawo zarobku . Czy ja nie chcę żeby zarabiał? Chyba nie czytałeś wszystkich moich postów, ot co. Gdyby dodali trochę więcej dla FACC tak jak było niegdyś, to zbankrutowaliby?

Ad. 3
Tak, grać się da. Nie wątpie w to, ale gdyby CipSoft nie gonił tak za pieniędzmi grałoby się lepiej.

Ad. 4
PACC roxuje. To FACC suxuje, zbyt suxuje... I powinno być inaczej.

Ad. 5
Świat jest oparty na kasie - ale inne darmowe gry MMO jakoś sobie z tym radzą. Takie kupowanie dodatków za prawdziwe pieniądze - zwykłym graczom nie przeszkadza (a nawet pomaga, bo później mogą takie dodatki kupić za pieniądze w grze o ile ktoś je sprzedaje), a producenci czerpią z tego niezłe pieniądze.

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline