Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2006, 17:30   #178
Vicious
Użytkownik Forum

Vicious's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Ursus

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 85
Skille: xx/24
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumulus Pokaż post
pocałuj mnie w pompe miśku Ty pewnie też masz z 10 lat jak radek i dlatego go bronisz. BTW. to ty i reszta noobów którzy chcą całej tibii za free jesteście żałośni. W życiu nie ma nic za darmo, w sklepie też musisz zapłacić jeśli chcesz mieć gre. Może taka EA też jest evul bo każe za fife albo nfs płacić?
Nie mam 10 lat to po pierwsze. Po 2 nie jestem noobem i sam mam pacc. Po 3 zastanów się nad znaczeniem słowa noob bo to nie są tylko nisko poziomowi gracze.
Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować. <<---- to wytłuszczone to coś o tobie. W każdym twoim poście wyzywasz od noobów. Chcesz się poczuć lepszy czy brak ci argumentów? A Bronie go(choć nie do końca się z nim zgadzam) bo na wszystko co on powiedział masz tylko jedną odpowiedź "jesteś noobem bo mam inne zdanie i brak mi argumentów że jest inaczej niż to co on mówi"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumulus Pokaż post
dużo by zmieniło, ja już mam taki charakter, że wole mieć coś tylko dla siebie niż dzielić sie z noobami
Z twoich postów widze że jesteś burakiem jakich mało . Po prostu pies ogrodnika.
n/c

Ostatnio edytowany przez Vicious - 19-11-2006 o 17:31.
Vicious jest offline