Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2006, 18:35   #181
lukitak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 10 2006

Król Uspokujcie sie qrwa

Ludzie zrozumcie ze granie na FACC nie jest takie trudne jak mowicie ja jak gralem na FACC-u to zrobilem 89 Palka z skilami 92 i magicem 18 wiec nie mowcie ze sie nie da expic bo da sie . Ale wy chcecie 12 lvlem isc na hydry odrazu na Tiquande kurwa o co chodzi na miejscu na PACC hit i ded na wiekszosci potworow a na FACC-u sa dobre potwory a jak muwicie ze sa zajete bo wy nooby jestescie i nie umiecie napisac "i'm next ok?" czy to takie trudne ??.
nie moja wina ze wy druidem czy sorcem 40 FACC-em macie 20 magic i na gs-a albo draga potrzebujecie bp sd zrobcie z 45 magic i sorcem 3 x exevo mort hur a druidem hmm i styka na gs-a czy draga a palem jeszce latwijej bo skile 65 i bolty a knightm najgorzej ale blojknac sie da z skilami 65/65 i draon shieldem na kturego kasa bedzie z dezesrta chociaz. Wiec czy FACC czy PACC i tak duzy lvl mozna wbic a nie wspomnailem ze tym moim palem to ja gralem tylko 4 miechy i w dp mialem 560 k wiec jak bym chcial to bym pacca kupil ale nie chcialem bo i tak dobrze mi sie expilo wiec idzicie na karuzele z tymi 12 lvlami albo na rotworym jak chcecie mniec wiekszy ... dobra kacze ten post bo go nikomu nie bedzie chcialo sie przeczytac bo za dlugi NOOBy tak maja ... wiec cu
lukitak jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.