Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2006, 19:04   #2767
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88 Pokaż post
up@
Tak ale na main landzie mozemy go zagonic w rób. Na darashi sobie biega przegiegnie całą darashie albo ank a my pół co pozwala mu na zniwelowanie pzta. Jeżeli chcecie walczyc to tylko main land wchodzi w gre. Każdy tutaj pisze o noob charach. Dziwne że jak wbiłem skulla nagle sie pojawiło 10 yellow skulli i mnie trapowały.

strasznie nas lekcewarzysz, uwierz mi, jakby to byly nasze noob chary nie robily by yellowa tylko by trapowaly, co to za sens robic yellowa? zabijasz wtedy nooba i po sprawie. i jakby te noobki byly nasze to by byly o tym poinsturowane, tak samo jak o innych rzeczach na pewne czesc z nich nas wspierala, nei watpie w to, ale jestem przekonany ze duza czesc tych noobkwo byla zwolana przez was do pomocy(m walle, poty) miedzy innymi dlatego tyle na was czekali z ta bitwa.

co do kondy to normalka on nie gra w teamie, nie bylem na vent nie che tego przesadzac, ale uwazam ze nitk nie mial pomyslu co z tym HG, albo jak ktos mial to go nikt nie sluchal, konda zoabczyl ze nie ma zadnego planu a jak zostanie to zginie, i dal loga, to jest zrozumiale, natomiast nie rozumiem czemu taka sytuacja w ogole wyniknela, HG to naprawde super miejsce! stwarza wiele mozliwosci i spokojnie mozna sie tam bylo bic, i na pewno z dorbym dla nas skutkiem! no ale slowa jedno.. to co ludzie robia to ddrugie, i jesli naprawde ktos chce myslec o zwyciestwie to to sie musi zmienic, inaczej to jest po prostu dno.