@Radek 666
Zgadzam się z tobą w 100%. Zarejestrowałem się tylko dlatego żeby powiedzieć wam że mimo tego iż pacc placi, a facc nie to Radek skutecznie wygrał z wami walkę. Jeżeli nie widzicie tego to jesteście tymi 80% polaków którzy stoją w dp. Radek pokazał argumenty, pokazał że nie musi was wyzywać żeby udowodnić że ma racje.
@Shiray
Przeczytaj swoj post zobacz cytaty ktorych użyłeś i zastanów się czy to nie to samo.
Tak owszem facc dostaje "coś" z update. Ale dostaje coś co jest wogule mu niepotrzebne. Dostaje pierdólki zamiast jakiegoś expowiska. Co szkodzi robić co update jakieś expowisko dla facc typu DC. Pacc i tak dostanie wiecej a zawsze to miły akcent dla facc ktorzy i tak kiedys kupią pacc.
Pokazaliście swoją nieumiejętność rozmowy z uzywaniem konkretnych argumentów.
1. kup pacc
2 nie chcesz to nie graj
Brawo chłopaki widać że macie klase. A dodatkowo chcieliście zasłonić swoją niewiedzę obelgami pod adresem Radka. Nie chodzi mi juz o sam temat dyskusji tylko o jej przebieg. Nie umiecie walczyć macie duzo argumentow ale nie wiecie o tym. Dużo obelg zero słuszności.
Radek jestem z tobą, trzymaj się. Ja nigdy nie miałem pacca bo po prostu nie mam na niego kasy. Wolę wydać na paliwo.
Mogłbym znizyć się do waszego poziomu i napisać. Pacce zostancie na terenach niedostepnych dla facc, ale nie chodźcie po ziemiach faccowych. Tak wlasnie wygląda inversja waszych argumentow co do posiadaczy facc.
Wiem ze bedziecie mnie atakowac. Jezeli zrobicie to bez bluzgów to gratuluje.
pozdro Radek
Ostatnio edytowany przez Handy2 - 20-11-2006 o 16:09.
|