Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumulus
tak sądze, ponieważ twój rekord przez te kilka lat gry to 12 level i zostaw w spokoju mój podpis i spójrz na swój (pedalskie mangowe mordy)
A noobem jesteś ty bo non stop podajesz ten sam argument, że facce powinni więcej dostawać. I tak już za dużo macie chociaż nie płacicie.
|
12 level, haha

. Możliwe, że twój, jednak nie mój... Niestety ja jestem taki, że zawsze koło 30 levelu nudziło mi się, oddawałem postać znajomemu i przestawałem grać na ~miesiąc. W sumie miałem 5 czy 6 leveli ~30. Wiem, że to nie jest dobrze - a nawet bardzo słabo. Ale w tej dyskusji nie chodziło o level tylko o wiedzę, którą ty w 90% zastępujesz obelgami. Avatar i podpis - nie manga tylko anime to po pierwsze. Po drugie poobrażaj sobie te setki milionów fanów anime jeśli chcesz

.
To, że FACC powinien więcej dostawać to nie argument - to jest temat. I znowu mylisz pojęcia... A argumentów miałem dużo, ty niestety bardzo mało. No, nie dziwię się skoro nie wiesz nawet co to jest ^^.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shiray
Skończcie już rozmowę na ten temat. To nie ma sensu.
@Radek 666
Najpierw piszesz:
A potem:
Niby uważasz, że PACC powinien dostawać więcej niż FACC co update, ale potem znowu się wykłócasz i doprowadzasz do tego, że ludzie Ci wrzucają.
Przecież właśnie tak jest:
Co update - WSZYSCY - i PACC, i FACC zyskują nowe możliwości.
A to, że uważasz, że niedługo FACCe już nic nie będą dostawać, albo i wogóle przestaną istnieć - nie ma sensu. Skąd możesz wiedzieć co będzie w następnym update? Może CIPy specjalnie dla Ciebie zniosą PACCe i zdecydują się na utrzymywanie 70 + servów ze swojej
Nie chcesz płacić? - graj na FACCu.
Nie podoba się FACC? - kup PACCa.
Nie chcesz kupić PACCa? - nie graj.
|
Co do tego, że najpierw pisałem tak potem tak. Chyba nie zauważyłeś o co mi chodziło, przeczytaj to jeszcze raz i może zrozumiesz. PACC powinien dostawać więcej niż FACC (ogólnie, np. niech by było, że FACC dostanie dwa expowiska a PACC trzy), ale FACC powinien dostawać więcej niż teraz (nie 10 expowisk PACC i 1 FACC). Ja nie chcę i nigdy nie chciałem znieść PACCA, a niech sobie zostaje, tylko żeby postępowanie Cipów było całkowicie inne, pisałem to już... Żadnej apelacji do CipSoftu o to. W pierwszym poście który napisałem w tym temacie chciałem tylko przedstawić swoje zdanie - na początku nie wiedziałem, że wśród pannów pacców wywoła to taką złość :d. A niech Kumulus zostaje władcą Tibii, wtedy będzie miał evul pacca 4 ever

. Ale niestety ludzie, którzy grają dla zabawy i nie mają zamiaru wydawać pieniędzy na grę nie będą mieli życia.
@up
Dzięki

. Ale chyba niedługo przestanę odpowiadać na 90% postów, bo nudzi mi się na odpowiadanie na obelgi w moją stronę. Ale cóż, już się przyzwyczajam powoli ;P.