@Shiray
A teraz ty pokazałeś swoją umiejętność czytania ze zrozumieniem.
1. Ja nie napisalem ze to twoje argumenty tylko ludzi ktorzy są za twoją opinią.
2. No widać nie umiesz czytać wszystkich postów i wyciągać wniosków. Napisał że pacc powinien dostawać wiecej ale to nie znaczy że facc powinien dostawać aż tak mało. Teraz rozumiesz? Jeżeli nie to wielka szkoda ale w takim razie ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Niewiedzę na temat wyrzszości pacca nad faccem a tak wielu ludzi tutaj zarzeka się że są obeznani a potem bluzgają bo brak im argumentów. Szacunek dla ciebie że stawiasz na swoim ale robisz to w konkretny sposób.
I to co napisałeś do Radka działa w obie strony. Pisząc tutaj nikt niczego nie zyska. To tylko forum, poglądy wielu ludzi ine znacza duzo inne malo. W moich oczach zyskujesz bo wiesz co mowisz a reszta po prostu staje za twoimi plecami. Pozdrawiam
@Arionel
Żałosne? Ten cały temat to off topic więc dostosowuję się. Jeżeli wy walczycie o poglądy wyrzszości pacca nad faccem to ja mogę wspomóc kolegę w jego przekonaniach. A ty mi napewno nie zabronisz. Żal czytać? Jak tak to puść to mimo uszu. Po to jest forum.
Nie chcemy zeby wszystko bylo dla facc, chcemy zeby facc bylo brane pod uwage przynajmniej co 2 update.
|