20-11-2006, 21:01
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Cytuj:
Heja chciał bym wam dzisaj opowiedzec o najnowszej częsci z seri gier need for speed a mianowicie need for speed carbon jest to naprawde gra godna uwagi gracza np tibi bo coprawda jest trochę krótka ale z przyjemnoscia sie w nia gra i niema takiego czegos jak w poprzednich częsciach ze po 2 h grania gra nam sie kompletnie znudziła w carbonnie jest całkiem inaczej wyscigi sa trudne ale niezniechaca yto asz tak bardzo do tej gry jest w niej duzo ruznych aut dla rórznych gustów sa ałta egzotyczne gdze jest naprzekład Lambordzini gajardo i mulcielago , sa auta z ameryki coprawda cierzkie do opanowania ale gdy odpanujemy niech sie kazdy boij i sa auta tunerskie czyli fabrycznie stuningowane ale po letk9im tuningu te auta potrafią pojechac . W ostatnim wyscigu sigamy sie z wolf-em ma on naprawde poządna bryke a nianowicie audi quatro (koncept) jest go tak bardzo trudno pokonac lecz po jakims 30 razem powinno sie udac wam jego pokonanie . Po pokonanu 2 etapów w których scigamy sie z wolfem najpierw w miescie potem w kanionie dostajemy unikalne auta czyli shelbi , nissana skylane ( skyline jest wedlug mnie najlepszym samochodem w grze jak i w rl )
I oczywiscie czego zabraklo w Most Wanted czyli wyciguw drifterskich w carbon sie pojawiły szczeze uwazam ze trórcy tej gry postarali sie w tym rodzaju wyscigu jestm zwolennikiem wlasnie driftu i uwazam ze jest to bardoz fajny rodzaj wycigu , coparawda o gustach sie niedyskutuje ale wyraziłem swoje zdanie o tje gdze niewiem jak wam sie podoba ta gra ale mi na 10+ .
I zapomniał bym o tym ze gdy podbijemy jakies terytorium to w wienkrzosci rzypadków kiedy podbijemy następny i dostaniemy samochud bendze chciała podbic twoje terytorium inny zespułcoprawda zazwyczaj jest to prosty wycig ale sa niektóre BdBd trudne .
Ja oczywiscie przeszłem jusz ta gre w 100% .
MAM PROSBE DO KAZDEGO KTO DA KOMA ZEBY UDZELIŁ OCENY DLA TEJ GRY W SKALI 0-10 . xD
|
* Shanhaevel rotfluje
pwnt!
Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 20-11-2006 o 21:06.
|
|
|