Zobacz pojedynczy post
stary 20-11-2006, 21:53   #832
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen Pokaż post
czy nigdy nie wywnioskowales po rozmowie z brazolami, ze trzeba im tlumaczyc jedna rzecz "500" razy? owszem sa i inteligentni brazylijczycy, ale oni na mnie sa mniejszosca, pozatym ocenilem ich ogolem, wyliczajac srednia.
Powiedz mi czemu wiekszosc SWE mowia ze polace to robole ze jezdzimy po to do szewcji zeby odmalowywac ich biale domki. Spotkalem sie z tym wiele razy, a prawde mowiac w szwecji bylem 3 razy nie po to by malowac ich domki tylko zeby pozwiedzac, wiec nie mozesz mi bronic mowic na br ze nie sa inteligentni, bo Swe nikt nie broni mowic ze polacy to robole.

P.S. Jezeli pisze bzdury to wybaczcie.......
No to jest wlasnie rasizm, przekonywanie sie ze jest sie lepszym od innych ludzi.
To samo co z Hitlerem i Żydami.

A co do tego ze Polacy to robole to nasz rząd stwarza takie warunki ze ludziom inteligentnym, po studiach z wyzszym wyksztalceniem bardziej oplaca sie zapier.dalac w takiej powiedzmy Szwecji niz pracowac w Polsce w zawodzie, jezeli wogule znajda jakas prace...

A jeszcze co do Brazylijczykow to nieokreslisz, inteligencji kraju/narodowosci po tym ze znasz pare czy tam nawet pare set osob w grze wirutalnej w ktorą moze graja same uposledzone dzieci.

pozdro

Ostatnio edytowany przez 0lik - 20-11-2006 o 21:58.
0lik jest offline