@up
lol, i po kija nam to?
rownie, dobrze mogles namowic ta wiare, zeby zrobili sobie takie opisy.. a po drugie to nas to nie obchodzi.. jezeli gra nalogowa, to juz jego sprawa.. kazdy kiedys to robil.. i pozniej bedzie tego zalowal.. Ja na dobre skonczylem z Tibia, i jestem z siebie dumny

Na Danubi spedzilem wspaniale lata, poznalem na niej mnostwo przyjaciol, z ktorymi kontakt mam do dzisiaj! Tibia, jest gra jak kazda inna.. tylko troche bardziej nas obchodzi.. (pewnie dlatego, ze placimu za nia itp.) Ale pamietajcie, ze to tylko gra.. i nie robcie glupstw

Od czasu do czasu, bede moze logowal. No i oczywiscie, nie zapomne tutaj o tym Forum

ktore regularnie zreszta czytam. Moze kiedys wroce do Tibii, kto wie

Ale z wiekem zrozumialem.. co naprawde sie liczy, i trzeba sie wreszcie za siebie wziasc i zmienic swoje zycie

Naturalnie, szanuje tych ktorzy nadal graja

i nie mam nic przeciwko temu.. poprostu napisalem co ja o tym mysle.. Nie myslcie sobie, ze zegnam sie tym postem z wami.. pisze tylko jak jest przez ostatnie miesiace

running Tibia ->>Logging char->>You see a ham.->>You are full->>Adori Vita Vis->>Logout

mniej wiecej tak to wyglada

i jak do tej pory nie narzekam

nie potrzebuje Tibii, do szczescia..jak kiedys ;] Pozdrawiam!
PS: I jeszcze jedna prosba.. prosze nie robcie klotni nawet tutaj na naszym danubijskim forum... Malo macie tego co dzieje sie na Danubii? Nie chcecie chyba, zeby nasz "Danubia Thread" zostal zamkniety?

Dlatego pomyslcie 3x zanim cos napiszecie

(tyczy sie to do tych ktorzy wszczynaja/prowadza klotnie).
Wasz na zawsze,
Azz