Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zotemut
Jak na swoj lvl, to padniesz ;p
Ja tam padlem 29 ek \-:
|
A ja byłem 8 sorcem i jakoś nie padłem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smichael
p.s wezcie mateusza wielkiego draga zrobi P.S i zabije wszystkie fire devile
|
Wezmę 8 sorca i też zabiję.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xetasi
@Topic:
wogole nie masz po co tam isc te "expowiska" bo w wiekszosci sa to trapy.... i jak wejdziesz to odrazu dedniesz...
|
Rzeczywiście, bardzo trudno zabić fire devila.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cristiano Lisek
chlopie padniesz jak nic
|
Prędzej ty padniesz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XIII
@up
Mozna tam spotkac fire devile, zerki, slimy, roty - potworki na 20lvl, na fire devile wystarczy stealth ring.
|
Na fire devile wystarczy wand of vortex + kilka IHów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Don Toro
Wiem, że laziłem tam z kumplami i była to ekipa 60+ lvle. Na tym levely się tam lepiej nie wybieraj bo bywa naprawde niebezpiecznie.
|
Banshee to sprawa paru SD dla postaci 30+.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambooha
0.o odważny jestes ale chyba rzycie ci nie miłe Lepiej nie idz bo padniesz na 100% nom chyba ze idziesz z jakims kolega na duzym lvlu to se mozesz isc
|
Ze mną możesz iść. Pomogę ci postacią na 8 lvlu i na pewno nie padnę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nyksus
@up
Nawet jak dwa zerki się szybko przeżucą to i padnie...duży lvl qmpel przez nie uwagę też może pasć.
|
To dlaczego ja sorcem biorę 2 zerki na klatę i nie padam?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dagothar
Najlepiej z depo nie wychodz. Kick, lag i dead murowany. Po co sie denerwowac.
|
OWNED.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rajman
wszyscy mowicie ze odrazu padnie ,a przeciez nie idzie tam sam ,chyba po to zalozyl ten temat ,zeby znalesc jakas ekipe
|
A jak sam to padnie?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dodzio_Szczodre
Podałem te staty dlatego że teraz siedzę i skilluję, ale tak naprawdę wybiorę się tam 50 levelem.
|
Miłego czekania.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dodzio_Szczodre
Teraz jak pokaże skille skombinuję ekipę 2x 100 levle 2x 70levle no i ja xD
|
Żartujesz? Potrzebny ci 100 lvl do zabijania zerków i fire devili? Ja na 30 lvlu nie mam problemów z Banshee, nawet nie muszę stosować metody up/down.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukasz(R)
desert to zdecydowanie teren dla bardziej doswiadczonych graczy niz ty oczywiscie bez obrazy no ale tam niski lvl nie poradiz se
|
OWNED.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamillo-ja
wiecie co krytykujecie go debile.
Ja tam bym poszedł gybym na moim 29 druidzie nie mal hacka. by sie zrobilo z 10bp uh i jechalo, a paru kumpli mialem takie 60- 90 lvle. Pieknie by było odkryć te tajemnice
|
No i byś się zachłysnął paroma fire devilami i zerkami ktore zabije 8 lvl oraz Banshee, do ktorej nie wiadomo jak dojść.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golempol
po 1 To jest polskie forum wiec mozesz napisac "Pustynia dla faccow"
|
"Desert" jakoś bardziej przemawia do wyobraźni niż "pustynia".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golempol
po 2 Jeśli chcesz wiedziec co tam jest to zajzyj na tibia earth tam znajdziesz wiele ciekawych miejsc ;]
|
Tibian Earth jest tak super "szczegółowa", że nawet nie uwzględniono ukrytej jaskini scarabów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arithal
W Tibii ludzi ciekawi gdzie,co i jak i w Tibię chyba nie gra sie tylko po to aby expić itd.też fajnie jest połaźić z ekipą i zwiedzić bo gra sie robi nudna
|
Popieram w 100%. Np ja wolę zwiedzać niż expić. Expię głównie botem, żeby nie tracić czasu na nudę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XIII
Zawsze twierdzilem, ze mozna miec wysoki poziom doswiadczenia i pieprzyc glupoty.
|
Niskie poziomy mają z kolei tendencję do strachu przed wszelkimi formami życia w Tibii. Przykładem tego jest gadanie, że 30 lvl knight padnie na fire devilu.