Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
Tylko zobacz że jest jeden malutki problem kochaniutki. On inaczej sie zachowuje w stosunku do was jak do mnie. Ja tak samo mógłbym na tym forum oceniac Ascario ,ale po co? No właśnie nie robie bo mnie takie rzeczy nie bawią(dravenora najwyraźniej tak). Wiem Wiem jestes najlepszy zawsze o tym wiedziałem  (pozdro)Ty mi imponujesz ale wstydziłem sie tego zawsze powiedziec teraz wiem 
|
dobrze, czyli jednym slowem jest obludny albo dwulicowy

albo sie jest soba albo nie, albo ma sie kulture osobista albo nie, moglbym tak wymieniac bez konca... jesli ktos kogos okradnie, ale nie okradnie Ciebie bo akurat Cie lubi to nie zmienia to faktu ze ten ktos jest zlodziejem, to tylko przyklad ale mozesz go latwo przlozyc na kupe sytuacji z tibii... zamykajac oczy na wszsytko inne dookola i oceniajac jeden tylk aspekt jego zachowania nie tylko idziesz mocno na latwizne, ale chyba takze oszukujesz sam siebie... tez mialem z nim pare sytuacji zanim "doszedl" do wojny wiec wiem jak zmienia sie jego zachowanie, nie mowiac o tym ze dotyczylo to tego ze mnie prosil o pomoc... ass lickerstwo to ass lickerstwo, jestes pewien ze odnoil by sie tak samo do Ciebie jakbys nei mial lev 100+ tylko na 25 i nie bylbys w silnej gildii? przekonaj sie kiedys latwo to sprawdzic