Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2006, 01:12   #2809
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
on jest Wannabe Kardear, Sir zemus, Raverton, Dray, Anevarix, Old owner skopo, Potempik silny, rivenn keekz - czytaj PA.
Dorwal sie do wladzy ... poki co... ja z drayem i potempikiem PA robilem podczas wojny i jestem z tego dumny, a nie siedze w dp i charcham ;]- taki neologizm ... polowa i tak nie zrozumie.
WIelki dajmos to osoba ktora nie umie po angielsku, na bitwy chodzi zeby z tylu poogladac. Ale jak do pa'owania to pierwszy. Ja jak robilem pa to sie z tym tak nie obnosilem i nie latalem i pay boh tylko chodzilem na kopalnie zabijalem reason- insult i koniec.
To jest tak zwana "ciota"- przepraszam za wulgaryzm- sam nic nie moze to od razu sie zaslania tym i tym.
Co do galany jak to HWL juz mialo w przeszlosci PING ;]
Walka to walka oni mowia o honorze bo grudging im chate obrobil a o tym ze catrishia uwalila demon arma od lady to nic i keekz ktory cala chate kardeara posprzatal.
Komedia jak ktos tam wczesniej napisal.

Sincerely urs
Wannabe tibia.pl support
Ja już nie mogę tego znieść.NIE MA ŻADNEGO NOWEGO OWNERA SKOPA. Weź idź się pierdolnij w czache i zacznij pisać z sensem. Jak mam Ci udownodnić, że nie ma new ownera. Pamietasz jak biliśmy Sir Impa i HWL dojebało mass loga i ja i Ty się poskładaliśmy.....Z tego co wiem to Ty Rav mialeś wielu ownerów. Jak sam po dedzie powiedziałeś "inni ownerzy już wiedzą i jest looz".
A słowo "ciota" jakiego użyłes to jak dobrze wiem oznacza "miesiączke u kobiet" lecz jest to wulgarne określenie.

Ostatnio edytowany przez Celmir - 21-11-2006 o 01:15.
Celmir jest offline